vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEGermania | Verzii vor să le interzică etnicilor nemți accesul la o...

Germania | Verzii vor să le interzică etnicilor nemți accesul la o treime din locurile de muncă din propria țară: Până în 2026, 30% din toate posturile nou anunțate din Hanovra ar trebui să fie ocupate de candidați cu istoric de migranți

O treime din locurile vacante din orașul Hanovra vor fi rezervate exclusiv solicitanților migranți, potrivit noilor propuneri ale Verzilor locali.

„Un primar verde face diferența!” a scris Filiz Polat, de origine turcă, directorul general al grupului parlamentar al Verzilor, într-un tweet de miercuri, care a confirmat că „până la sfârșitul anului 2026, o treime din toate posturile nou anunțate din oraș ar trebui ocupate de candidați cu istoric de migranți”

Proiectul de rezoluție propus de comitetul de integrare al orașului, care este format în prezent din politicieni Verzi, SPD și CDU, spune că „procentul țintă pentru toți angajații noi este de 30%”, pentru a crește semnificativ ponderea persoanelor cu rădăcini străine în cadrul administrației locale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În plus, orașul va stabili o campanie de publicitate pentru a „motiva tinerii din familii de imigranți să profite de gama largă de oportunități de formare și studii din capitala statului”, pentru a consolida ferm statutul Hanovrei ca „oraș de imigrație”.

Campania va cuprinde o „Zi a Diversității” în școlile locale, dezvoltând în același timp „coaching-ul antirasist” în rândul autorităților și organismelor publice. De asemenea, va fi acordat un premiu pentru „companiile migrante” din zona locală.

Primarul Verzilor, Belit Onay, și el cu origine turcă, a susținut cu putere agenda partidului de la preluarea mandatului în noiembrie 2019.

Planul a atras critici din partea oponenților politici care consideră propunerea ca fiind ilegală.

Alexander Graf Lambsdorff, un membru FDP al Bundestag-ului, a declarat că planul este „evident neconstituțional, dacă înțeleg corect Legea noastră fundamentală”.

„Ce se întâmplă cu celelalte două treimi?” Lambsdorff l-a întrebat pe Polat într-un tweet. „Sunt rezervate etnicilor germani?” a adăugat el, sugerând că orice formă de discriminare în favoarea fie a „etnicilor germani”, fie a „celor cu origini migrante” pentru un anumit post vacant ar fi neconstituțională, conform Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. In regula ,asta au votat ,asta au.Pana la urma nu pui stampila pe buletinul de vot si pleci linistit acasa .Daca a fost beat sau drogat cand a votat asemenea ticalosi alegatorul trebuie sa isi asume votul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE