duminică, mai 19, 2024
ACTUALITATEGermania | Un antrenor ungur a fost concediat de clubul Hertha Berlin...

Germania | Un antrenor ungur a fost concediat de clubul Hertha Berlin după ce a spus că Europa este un continent creștin și nu înțelege politicile pro-migrație

Antrenorul de portari al echipei Hertha Berlin, Zsolt Petry, a fost concediat după ce a dat un interviu în presa din țara sa, în care a făcut afirmații pe care clubul său le-a considerat „homofobe” și „rasiste”, informează g4media.

În interviul acordat publicației Magyar Nemzet, Petry a numit politica de imigrație a UE „căderea morală” a Europei.

El a declarat că nu pricepe „Europa se poate înjosi atât de mult (…) politica de imigrație este o expresie a căderii morale. Europa este un continent creștin (…) Dacă nu crezi că migrarea este bună, ești acuzat că ești rasist”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totodată, el a spus că dacă ar fi fost în locul portarului Peter Gulacsi, de la RB Leipzig, nu s-ar fi apucat să comenteze public problemele sociale și s-ar fi concentrat pe fotbal.

„Nu știu ce l-a făcut pe Peter să susțină persoanele homosexuale, travestite sau cu alte orientări sexuale. Ca atlet, în locul său, m-aș concentra pe fotbal și nu aș comenta public problemele socio-politice”, a declarat Zsolt Petry pentru publicația din Ungaria, potrivit Deutsche Welle.

În comunicatul de presă al clubului, în care se anunță demiterea sa, Petry a insistat că nu este „nici homofob, nici xenofob”, dar că acceptă decizia. Clubul german a declarat că Petry a fost eliberat din funcție cu efect imediat, după ce conducerea a luat act de interviul acordat. Hertha Berlin a argumentat că „sentimentele homofobe și anti-migranți nu sunt compatibile cu valorile clubului”.

Petry lucra de șase ani la Hertha Berlin.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Cu toate ca nu iubesc ungurii de fel trebuie recunoscut ca acestia sunt mult mai curajosi ,determinati si uniti decat mamaligile umblatoare care populeaza vechea Dacie.De aceea ,de 1000 de ani sunt mereu cu un pas inaintea noastra.

  2. Ro-exit,ar fi salvarea noastră de la distrugerea programată de satane.suntem pe cont propriu și mai trebuie să luptăm vai contra dușmanilor interni.

    • Pentru asta, ne trebuie o schimbare majoră în parlament și guvern. Logic, toate țările, de la statele baltice, trecând prin Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și până în Grecia, eventual cu Serbia și Croația, ar trebui unite în Tratatul de la Vișegrad ca o alternativă firească la mizeria morală care a cuprins vestul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE