ACTUALITATEGermania testează un vaccin similar cu cel descoperit de profesorul Virgil Păunescu...

Germania testează un vaccin similar cu cel descoperit de profesorul Virgil Păunescu încă din februarie 2020. Statul român nu a găsit 5 milioane de euro pentru a finanța producerea vaccinului în România

Germania testează un vaccin anti-covid similar cu cel descoperit încă din luna februarie 2020 de profesorul Virgil Păunescu, directorul centrului Oncogen, căruia statul român nu i-a acordat finanțarea necesară pentru introducerea vaccinului pe piață, anunță SmartRadio.

Potrivit sursei citate, profesorul Virgil Păunescu anunța încă de la începutul pandemiei că a descoperit o formulă eficientă, bazată pe limfocite T, care sunt folosite și în tratamentul cancerului. Acestea produc o reacție mai puternică decât imunitatea și anihilează virusul. Efectul vaccinului durează până la 17 ani.

„Am spus că suntem pe piaţă, într-un an de zile. Am fost ridiculizaţi, înjuraţi, că nu există, că nu se poate, că un vaccin durează 10 ani. Aşa este. Doar că această pandemie a pus o presiune foarte mare pe omenire, pe societate”, a spus Virgil Păunescu, directorul Centrului Oncogen din Timişoara.

Totuși, statul român nu a asigurat finanțarea necesară de doar cinci milioane de euro pentru dezvoltarea acestui vaccin.

„Multă incompetenţă, multă prostie, şi multă delăsare. ‘Lasă că fac alţii’. Noi am fi putut fi cu cel mai bun vaccin posibil. Când a avut România şansa să o ia, tehnologic, înaintea celorlalţi? Niciodată, în ultimii 20-30 de ani”, a subliniat profesorul Virgil Păunescu.

 

 

 

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...