ACTUALITATEGermania testează un vaccin similar cu cel descoperit de profesorul Virgil Păunescu...

Germania testează un vaccin similar cu cel descoperit de profesorul Virgil Păunescu încă din februarie 2020. Statul român nu a găsit 5 milioane de euro pentru a finanța producerea vaccinului în România

Germania testează un vaccin anti-covid similar cu cel descoperit încă din luna februarie 2020 de profesorul Virgil Păunescu, directorul centrului Oncogen, căruia statul român nu i-a acordat finanțarea necesară pentru introducerea vaccinului pe piață, anunță SmartRadio.

Potrivit sursei citate, profesorul Virgil Păunescu anunța încă de la începutul pandemiei că a descoperit o formulă eficientă, bazată pe limfocite T, care sunt folosite și în tratamentul cancerului. Acestea produc o reacție mai puternică decât imunitatea și anihilează virusul. Efectul vaccinului durează până la 17 ani.

„Am spus că suntem pe piaţă, într-un an de zile. Am fost ridiculizaţi, înjuraţi, că nu există, că nu se poate, că un vaccin durează 10 ani. Aşa este. Doar că această pandemie a pus o presiune foarte mare pe omenire, pe societate”, a spus Virgil Păunescu, directorul Centrului Oncogen din Timişoara.

Totuși, statul român nu a asigurat finanțarea necesară de doar cinci milioane de euro pentru dezvoltarea acestui vaccin.

„Multă incompetenţă, multă prostie, şi multă delăsare. ‘Lasă că fac alţii’. Noi am fi putut fi cu cel mai bun vaccin posibil. Când a avut România şansa să o ia, tehnologic, înaintea celorlalţi? Niciodată, în ultimii 20-30 de ani”, a subliniat profesorul Virgil Păunescu.

 

 

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...