marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEGermania: Medic arestat sub suspiciunea că a ucis doi pacienţi infectați cu...

Germania: Medic arestat sub suspiciunea că a ucis doi pacienţi infectați cu covid 19

Poliţia germană a anunţat că a deschis o anchetă împotriva unui medic din oraşul Essen în legătură cu uciderea cu o injecţie letală a doi pacienţi grav bolnavi infectaţi cu coronavirus, relatează vineri Reuters, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, medicul în vârstă de 44 de ani, care lucra la Spitalul Universitar din Essen din luna februarie, este bănuit că a ucis doi bărbaţi, în vârstă de 47 şi respectiv 50 de ani, care erau internaţi la terapie intensivă cu forme foarte severe de boală.

Doctorul care a fost arestat miercuri, potrivit poliției, a mărturisit una dintre crime, afirmând că a vrut să-i scutească de suferinţă pe pacient şi pe rudele acestuia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

În Germania, pacienţii pot cere asistenţă pentru a-şi pune capăt vieţii, conform unei decizii judecătoreşti de anul trecut. Nu este clar însă dacă s-a întâmplat acest lucru în cazul doctorului. Spitalul din Essen a menţionat că medicul în cauză a fost suspendat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate