marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEGermania | Mai multe femei care se întorceau de la Hamburg Pride...

Germania | Mai multe femei care se întorceau de la Hamburg Pride au fost bătute cu sălbăticie de o bandă de bărbați cu origini sudice

O anchetă a poliției este în desfășurare în orașul-port german Hamburg, după ce cinci femei, care se întorceau acasă de la Hamburg Pride, au fost atacate de cinci bărbați într-un tren, conform Remix News.

Grupul de femei, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, se întorcea acasă de la festivalul pro-LGBT din Hanovra, iar în jurul orei 1 dimineața, duminică, s-au întâlnit cu grupul de bărbați cu origini migratoare.

Bărbații, din Braunschweig, în zona central-noridcă a Germaniei, au început să atace grupul de femele, lovindu-le cu pumnii până ce acestea au căzut la podeadupă care le-au lovit în cap, a raportat Hamburger Morgenpost.

Femeile au suferit răni severe și au fost internate la spital.

Atacul a fost investigat de poliție când trenul s-a oprit la peronul din Winsen, iar autoritățile au căutat să-i identifice pe cei implicați.

Investigațiile inițiale ale Inspectoratului de Poliție din Harburg și ale Inspectoratului Federal de Poliție din Bremen au dezvăluit că bărbații aveau vârste cuprinse între 18 și 32 de ani și erau toți cetățeni germani cu origini „migratorii sudice”.

Poliția investighează suspiciunea de vătămare corporală periculoasă și încearcă să stabilească dacă homofobia a fost un factor agravant în atac.

Astfel de evvenimente au mai avut loc în ultima perioadă în Germania. În plus, criminalitatea este într-o continuă creștere, iar majoritatea infracțiunilor grave sunt comise de non-germani.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Sa multumeasca nemțalăi Mercăloaiei ca a fost cea care a dat tonul invitatiei la migratie in Germania. Ea a fost intre timp “extrasa” ca sa i se piarda urma. Nu trebuie niciodata sa uitam raul pe care ea la declanșat! Slava germania…motorul schimbarii ue!:(

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE