vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATEGeorge Soroș e acuzat că a investit ÎN PROCURORI, care sunt blânzi...

George Soroș e acuzat că a investit ÎN PROCURORI, care sunt blânzi cu infractorii, declanșându-se un val de crime. Rudy Giuliani: Soros are mâinile pătate de sânge

Miliardarul George Soroș a scris un editorial în Wall Street Journal în care îi apără pe procurorii pe care i-a susținut să ajungă în funcții, după ce aceștia au fost acuzați că sunt prea blânzi cu infractorii, ceea ce a declanșat un val de crime în Statele Unite.

„Am fost implicat în eforturile de a reforma sistemul judiciar în cea mai mare parte a celor 30 de ani în care am fost un filantrop. Și totuși, sistemul nostru este plin de nedreptăți care ne fac toți să ne simțim mai puțin siguri. Trebuie să recunoaștem că cetățenii de culoare din SUA au de cinci ori mai multe șanse să fie trimiși la închisoare decât albii. Aceasta este o nedreptate care ne subminează democrația”, a scris Soros în Wall Street Journal.

„În ultimii ani, procurori reformatori și alți oficiali din domeniul legal s-au coalizat în jurul unei agende care promite să mai eficiente și mai drepte. Această agendă include prioritizarea resurselor sistemului juridic pentru a proteja oamenii împotriva crimelor violente. Îndeamnă la tratarea adicției de droguri ca pe o boală, nu o infracțiune. Și caută să înceteze criminalizarea sărăciei și a bolilor mentale”, a mai scris filantropul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pentru vârfurile istorice înregistrate în locurile unde au ajuns procurori șefi cei pe care i-a promovat el, Soroș dă vina pe „o creștere a bolilor mentale între tineri din cauza carantinelor impuse de Covid”, uitând să adauge că acestea au fost cele mai draconice chiar în statele conduse de către politicienii susținuți chiar de…Soroș!

În realitate, cetățenii dau vina pe procurorii lui Soroș. Spre exemplu, procurorul George Gascon din Los Angeles, este supus unui vot de neîncredere, după ce orașul a cunoscut o creștere de 36% a uciderilor de persoane. Mai rău, Gascon este acuzat chiar de colegii săi, precum Șeriful Districtului LA, Alex Villanueva. Situația este atât de gravă încât cetățenii au cerut alegerea unui alt procuror. Gascon și-a propus să fie mai blând cu infracțiunile legate de droguri, de cazurile legate de „calitatea vieții” și legate de proprietate.

O situație asemănătoare se petrece și-n San Francisco. Din cauza reformelor impuse de procurorul Soroș, Chesa Boudin, spargerile auto au crescut cu 100%, iar furturile s-au dublat între 2020 și 2021. Atacurile armate – soldate cu victime sau nu – au crescut și ele cu 100%. Anunțurile au fost făcute chiar de șeful poliției din oraș. În replică, fostul primar al New York-ului, Rudy Giuliani, faimos pentru duritatea cu care a atacat criminalitatea, l-a acuzat pe Soroș că este principalul vinovat pentru valul de infracțiuni.

„Dacă există cineva responsabil pentru creșterile record de crime și violențe din orașele Americii, acela este George Soroș. Este un contributor masiv la BLM, Antifa, Partidul Democrat, Biden, Harris și peste 40 de procurori. Sângele este pe mâinile lui”, a scris Giuliani pe Twitter.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE