vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion spune că statul nu-i dă voie să facă un spital...

George Simion spune că statul nu-i dă voie să facă un spital din banii destinați partidelor politice. Președintele AUR vrea să facă un spital mobil ca să ajungă la oamenii sărmani, ce nu se pot deplasa | VIDEO

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că partidul său dorește să construiască un spital mobil, din subvenția acordată de stat formațiunilor politice.

Simion, care a promis în timpul campaniei că va face un spital din acești bani, spune că legea nu-i dă voie, deoarece ar fi „deturnare de fonduri”.

În acest context, el a anunțat pe pagina sa de socializare că se poate ocoli legea, făcând un spital mobil.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Nu am consumat niciun leu din subvenția pentru partidele politice: nu ne-am luat laptopuri, sedii, nu am dat bani la presă – de-aia ne toacă. Instituțiile statului român nu ne lasă să facem un spital din banii ăștia, care nu ar trebui să fie.

Așa cum nouă ne-au dat 5 milioane, USR a primit vreo 13, PSD-ul vreo 20-30 de milioane de euro. Din banii voștri. Așa cum am făcut o campanie electorală, nu vreau să mă abat de la ea.

Ne-au zis clar: dacă construiești spitalul, e deturnare de fonduri. Avem totuși, o formă de a ne respecta promisiunea: un ocoliș, dar care e perfect legal. Să facem un spital mobil. Cu doctori voluntari, să ajungem la oamenii sărmani care nu au acces la servicii medicale.

Ponta și-a luat Tesla, noi luăm un spital mobil. Mergem din localitate în localitate, în special în zonele în care oamenii nu au acces la servicii medicale. Aștept opiniile voastre”, a spus George Simion.

Până acum, statul a virat peste 120 de milioane de euro în conturile partidelor politice. PSD a primit peste 48 de milioane de euro, iar PNL peste 40 de milioane. USR a încasat 20 de milioane. Până și partide de buzunar precum PMP sau Pro România au încasat aproape 2 milioane de euro.

Majoritatea acestor cheltuieli au fost destinate „presei și propagandei”, relevă Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), citată de Rost.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate