duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion, solidar cu tinerii amendați pentru că afișau o icoană alături...

George Simion, solidar cu tinerii amendați pentru că afișau o icoană alături de marșul LGBT: E o linie roșie peste care s-a trecut. Și-au arătat „toleranța” huiduind niște tineri care și-au proclamat mândrii iubirea față de Hristos

Președintele AUR, George Simion, se declară solidar cu tinerii amendați de Jandarmerie pentru că au afișat icoane creștine pe marginea marșului LGBT, acesta afirmând, într-un articol publicat pe blogul personal, că tinerii respectivi nu au greșit cu nimic.

Mai mult, liderul AUR subliniază faptul că în eroare sunt „ autoritățile și participanții la marș care au ales să îi huiduie barbaric, în numele „toleranței” absolute”.

„Pentru ce au fost pedepsiți cei cinci puști, mai exact? Pentru faptul că au organizat un protest tăcut, și pentru că au purtat unele simboluri creștine în preajma unor persoane care par că sunt exorcizate de fiecare dată când dau de cineva care nu le împărtășește ideologia. Nu s-au mulțumit că i-au huiduit agresiv pe tinerii creștini, ci au și asmuțit jandarmeria să îi amendeze, ca într-o adevărată utopie orwelliană”, notează Simion.

George Simion mai adaugă faptul că acceptă pe toată lumea, dar ceea s-a întâmplat la Cluj a depășit linia roșie.

„Îmi declar public, pe această cale, susținerea față de cei cinci tineri pedepsiți de jandarmi. Avem obligația să ne apăram cultura, religia, libertatea și țara în fața acestor asalturi ideologice care nu își au locul la noi in România. Iubim pe toată lumea, îi acceptăm pe frații și surorile noastre indiferent de alegerile acestora personale, dar există, totuși, o linie roșie. Una peste care tocmai s-a trecut la Cluj.

Rușine Jandarmeriei! Rușine presei naționale! Rușine participanților la marșul Pride, care și-au arătat „toleranța” și „diversitatea” huiduind cu bestialitate niște tineri care și-au proclamat mândrii iubirea față de Hristos.

Sper din tot sufletul să nu vedem astfel de apucături și la București, săptămâna viitoare”, a conchis Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE