marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion sare în apărarea neurochirurgului Ștefan Mindea

George Simion sare în apărarea neurochirurgului Ștefan Mindea

Președintele AUR, George Simion, sare în apărarea renumitului neurochirurg Ștefan Mindea, acuzat de înșelăciune și malpraxis de către publicația Media Quality.

George Simion este consternat de faptul că reputatul neurochirurg, o somitate în domeniu, a fost găsit vinovat de către niște jurnaliste, care nu au nicio dovadă.

“Fără să aibă nicio dovada concretă, respectivele jurnaliste l-au judecat și găsit vinovat pe dr. Ștefan Mindea, totul având un puternic miros de linșaj”, scrie George Simion pe blogul său.

În continuare, liderul Aur se întreabă cu ce a greșit Ștefan Mindea, acesta fiind unul dintre puținele vârfuri de nivel mondial care au ales să practice în România.

“Cu ce a greșit Ștefan Mindea?
Că a preferat să se întoarcă în țară și să lucreze pentru compatrioții săi? Că este credincios? Că are o familie numeroasă? Că este medic de suflete, adică preot?

În condițiile în care majoritatea medicilor părăsesc sistemul și țara, existând un deficit clar de doctori, să te apuci să-l ataci pe unul dintre puținii care au ales să rămână și unul dintre puținele vârfuri de nivel mondial care practică în România este pur și simplu de noaptea minții.

Nimeni nu este perfect, oricine poate greși. Dar asta rămâne de stabilit de către autoritățile competente, nu de niște persoane care par să aibă ca țintă macularea unui om. Sau nu mai există prezumție de nevinovăție în țara lui Marcel?

Eu cred în buna-credință și competența doctorului Ștefan Mindea și cred că valorile adevărate trebuie respectate: în medicină, în artă, știință sau sport! Prea ne-am bătut joc de românii care au dat totul pentru țară în ultimii 34 de ani, e momentul să facem scut în jurul oamenilor de calitate!”, mai scrie George Simion.

La final, președintele AUR, îi transmite încurajări neurochirurgului Ștefan Mindea:

“Domnule doctor Ștefan Mindea, nu vă descurajați! Milioane de români sunt alături de dvs!”

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

6 COMENTARII

 1. Pentru faptele jurnalistelor respective solicit interzicerea practicarii acestei meserii si
  inchiderea canalelor media care au permis publicarea stirilor mincinoase la adresa acestui
  medic.
  Poate odata se va incheia cumanipularea aceasta ordinara si linsarea unor oameni de buna
  credinta. Nu au ce cauta in spatiul public cei ce fac reale deservicii societatii.
  10 februarie 2024. DINCA AURELIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE