ACTUALITATEGeorge Simion, reacție după cazul bisericii din parcul IOR: Mâine, ce urmează?...

George Simion, reacție după cazul bisericii din parcul IOR: Mâine, ce urmează? Violența asupra „teroriștilor” care insistă să se identifice drept „mamă” și „tată”?

Co-președintele AUR, George Simion, a criticat dur vandalizarea bisericii din parcul IOR din București, afirmând că este un „act de barbarie” , iar autoritățile statului  „trebuie să-i aducă în fața justiției pe făptași, fără întârziere”.

„Condamn cu toată severitatea atacul care a avut loc asupra bisericii de lemn din Parcul IOR, în care lăcașul de cult a fost vandalizat cu mesaje specifice extremei stângi.

Acest act de barbarie nu trebuie trecut cu vederea și autoritățile statului trebuie să-i aducă în fața justiției pe făptași, fără întârziere.

Pe lângă șocul imaginilor, mesajele cu care au fost mânjite icoanele și pereții bisericii nu mă surprind. Ce avem de așteptat atunci când minoritățile care beneficiază de toate drepturile majorității nu fac decât să se victimizeze și să atace, până acum doar verbal, majoritatea?”, a reacționat George Simion.

Deputatul AUR s-a întrebat dacă nu cumva, pasul următor va fi „violența asupra „teroriștilor” care insistă să se identifice drept „mamă” și „tată”?”

„Ce avem de așteptat când Parlamentul European decide că este foarte important să declare Uniunea Europeană drept o „zonă de libertate pentru LGBTQ”, cu votul majorității eurodeputaților români? Cine atacă, cine „asaltează” această minoritate, astfel încât să aibă nevoie de o asemenea declarație formală la nivel european? Nimeni. Dimpotrivă: vedem că se forțează cu orice preț eliminarea oricăror redute ale normalității, prin inventarea de „nou-vorbe” și prin decizii ale justiției europene.

În aceste condiții, nu e de mirare că s-a trecut la următorul pas: vandalizarea proprietății „inamicului”, identificat azi drept o biserică ortodoxă. Mâine, ce urmează? Violența asupra „teroriștilor” care insistă să se identifice drept „mamă” și „tată”?”, a conchis liderul AUR.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate