ACTUALITATEGeorge Simion, întâlniri de gradul zero în Polonia: liderul AUR a discutat...

George Simion, întâlniri de gradul zero în Polonia: liderul AUR a discutat cu consilierul liderului PiS, Jarosław Kaczyński și cu un Secretar de Stat din Guvernul de la Varșovia

George Simion, co-președinte AUR, se află în Polonia, unde a avut mai multe întâlniri cu lideri politici de la Varșovia.

Deputatul AUR s-a întâlnit cu Janusz Kowalski, care este Secretar de Stat în Ministerul Activelor Statului de la Varșovia, cu care a discutat despre „soarta companiilor de stat strategice (care în Polonia nu au fost vândute ca la noi)”, după cum a precizat chiar George Simion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Janusz Kowalski este membru al Partidului Solidaritatea Poloneză, membru în alianța Dreapta Unită alături Partidul Lege și Justiție (Pis), aflată la guvernare. Kowalski este Secretar de Stat în acest minister din 2019.

Acesta a primit în dar, de la Simion, o hartă din perioada în care România și Polonia erau țări vecine. Este vorba despre perioada interbelică, a României Mari.

Tot la Varșovia, Simion s-a întâlnit cu Radoslaw Fogiel (foto), fost vice-președinte al Tinerilor Conservatori Europeni și actual consilier al liderului PiS, Jarosław Kaczyński. Fogiel este și responsabilul de relațiile internaționale al PiS.

Printre subiectele de discuție se află și proiectul de lege împotriva cenzurării internetului, propus de cabinetul premierului Morawiecki.

Partidul Lege și Justiție conduce, fără îndoială, cel mai conservator guvern din Europa, conducând Polonia de peste 15 ani.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate