miercuri, februarie 1, 2023
ȘTIRIGeorge Simion, despre recentele discursuri ale lui Geoană și Hellvig : În...

George Simion, despre recentele discursuri ale lui Geoană și Hellvig : În ce măsură, oameni care au condus România în ultimii 32 de ani și au avut poziții globaliste, pot să se erijeze în suveraniști?

Președintele AUR, George Simion, a vorbit despre recentele discursuri cu iz patriotic, ale unor personalități politice, întrebându-se dacă cum pot să aibă astfel de poziții, dacă în ultimii 32 de ani au avut înclinări globaliste.

Deputatul AUR a criticat PNL și PSD, care „încep să cocheteze cu suveranismul”, dar au boicotat Referendumul pentru Familie din 2018 și votează împotriva Poloniei și Ungariei.

„Mai multe persoane, foști diplomați, șefi de servicii iau poziții care par suveraniste.

Înțelegem, prin prisma ultimelor sondaje de opinie, prin prisma curentelor care câștigă teren în Europa și SUA, similare cu doctrina AUR, tot mai mulți oameni care au condus România în ultimii 32 ani, caută să se alipească de acest curent.

În ce măsură, oameni care au condus România în ultimii 32 de ani și au avut poziții globaliste, pot să se erijeze în suveraniști? Același lucru l-am observat și ieri, la un dineu, Micul dejun cu rugăciune, după modelul din SUA, în care am văzut oameni care au boicotat Referendumul pentru familie, oameni care pledează pentru căsătoria cuplurilor de același sex, oameni care fuseseră un eveniment în care pledau pentru cotele de gen, s-au adunat să spună o rugăciune și să ducă numele Mântuitorului în deșert.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu(click aici), vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Era o imagine grotească, dar când ai voturi în cele două camere care nici măcar nu sunt discutate, pentru că vin de la Bruxelles, arată raportarea partidelor parlamentare față de chestiunea suveranistă.

Nu poți să fii suveranist și să votezi pentru sancțiunile Comisiei Europene pentru Ungaria și Polonia. PSD și PNL, care cochetează cu ideea suveranistă votează în mod regulat împotriva celor patru piloni ai AUR, națiune, credință, familie și liberate.

Sunt ipocriți, lupi în blană de oaie?”, s-a întrebat George Simion.

Acesta a vorbit în cadrul conferinței, „Suveranitatea azi”, susținută la Institutul de Studii Politice  „Mihai Eminescu”.

Reamintim că recent Eduard Hellvig a lăudat și el patriotismul, iar secretarul general al NATO, Mircea Geoană a vorbit despre „proiectul național”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate