ACTUALITATEGeorge Simion, despre mesajul Ambasadei SUA în cazul Danileț: O imixtiune GRAVĂ...

George Simion, despre mesajul Ambasadei SUA în cazul Danileț: O imixtiune GRAVĂ în actul de justiție. Lucruri de genul acesta n-ar trebui să aibă loc

Liderul AUR, George Simion, a comentat în termeni critici mesajul Ambasadei SUA de la București  față de cazul judecătorului Cristi Danileț.

Deputatul a spus că a avut loc o „imixtiune gravă în actul de justiție”.  Simion a mai spus că Guvernul reacționează foarte rapid când se implică ambasadele unor state. El a făcut referire la cazul Ambasadei Franței, care a intervenit în cazul retailerilor francezi, amendați de ANPC, despre care R3media a scris aici.

„Mi se pare suspect felul în care instituţii ale statului român aleg să acţioneze de parcă s-a întâmplat vreo crimă sau ceva. Vineri s-a întâmplat incidentul ăsta, deja sâmbătă aduceri la Parchet. Ne aducem aminte de cazuri de trafic de carne vie, cazul de la Caracal, vedem că instituţiile statului român nu au fost atât de prompte. Dar vedem, când intervine o ambasadă, când se dă telefon la prim-ministru, că există imixtiuni în actul de justiţie. O imixtiune gravă s-a întâmplat şi ieri, când Ambasada SUA a criticat o decizie a CSM-ului. Lucruri de genul acesta n-ar trebui să aibă loc. Şi am văzut şi o altă ambasadă – Ambasada Franţei -, care poate fi acuzată lejer de trafic de influenţă. În acest sens, ministrul Energiei a spus, cu subiect şi predicat, că există elementele unui trafic de influenţă la Ambasada Franţei, care a cerut o întrevedere cu Virgil Popescu”, a declarat Simion, miercuri, la Parlament, întrebat cum comentează scandalul în care a fost implicată Diana Şoşoacă.

Atitudinea lui Simion este singulară în peisajul politic românesc, majoritatea politicienilor preferând să tacă sau să aprobe orice poziție vine dinspre ambasadele străine, deși acestea se implică care țin de statalitatea și suveranitatea altui stat.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate