luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion dă de înțeles că dosarul împotriva lui Adrian Chesnoiu e...

George Simion dă de înțeles că dosarul împotriva lui Adrian Chesnoiu e comandat pentru că a deranjat interese străine și trebuia înlăturat: Nu se conforma la tot ce primea din cască şi a fost executat

George Simion, președintele partidului AUR, a dat de înțeles că dosarul DNA împotriva ministrului agriculturii, Adrian Chesnoiu, a fost deschis la comandă.

În opinia lui Simion, Chesnoiu a deranjat interese străine și trebuia înlăturat.

„Cred că şi ministrul Agriculturii a avut o problemă cu casca. Nu se conforma la tot ce primea din cască şi a fost executat.

Din câte înțeleg, sunt interese foarte mari din partea traderilor de cereale. Vă daţi seama cât au de profitat de pe urma agriculturii româneşti şi aşa a fost pusă pe butuci.

Suntem la Alba Iulia pentru a-l comemora pe Avram Iancu, care a fost un luptător pentru libertatea românilor.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Şi acum vorbim despre o luptă pentru libertate pentru că suntem subjugaţi economic. Una dintre cel mai bogate ţări din punct de vedere agricol din UE ajunge să importe trei sferturi din carnea de porc şi nu profită de pe urma situaţiei internaţionale, având în vedere că suntem principalul grânar al Europei în momentul ăsta, având în vedere că Ucraina este blocată”, a declarat George Simion, în exclusivitate pentru RomâniaTV.net.

Dosarul de la DNA pe numele lui Chesnoiu este doar un șantaj la adresa ministrului, susține Simion.

„Justiţia Română funcţionează într-un mod ciudat. Domnul Chesnoiu mai avea foarte mult lucruri de făcut pentru agricultura românească, dar se vedea o simţire românească şi unele planuri naţionale în agricultura românească.

Sunt convins că nu ăsta e motivul adevărat pentru care a acţionat DNA într-un dosar banal (…)”, a mai precizat președintele AUR.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE