joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion: Certificatul verde nu va intra, săptămâna aceasta, la vot în...

George Simion: Certificatul verde nu va intra, săptămâna aceasta, la vot în Camera Deputaţilor

Certificatul verde COVID nu va intra, săptămâna aceasta, la vot în Camera Deputaților, a afirmat, luni, deputatul George Simion, copreședinte al AUR, care a susținut că actul normativ propus de USR este neconstituțional, transmite Agerpres.

„În această săptămână, certificatul verde sub forma neconstituțională propusă de cei de la USR nu va intra la vot. (…) Certificatul de muncă, un certificat care îţi dă voie să muncești sau nu, nu va intra la vot în Camera Deputaților săptămâna aceasta şi, până ce fiecare virgulă nu va fi discutată cum trebuie în comisiile parlamentare raportoare, care sunt în număr de șase, nu o să admitem ca plenul Camerei Deputaților să voteze o lege, despre care toţi ceilalţi deputați ştiu că este neconstituțională, dar nu au curaj să spună acest lucru”, a declarat Simion

El a adăugat, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului, că AUR o să ceară Biroului permanent să se revină asupra deciziei privind obligativitatea prezentării la intrarea în Parlament a certificatului digital COVID.

„La această oră, avem o doamnă avocată în afara Parlamentului, care era invitată la grupul AUR, care nu poate intra pentru că nu are certificat verde. Acea decizie a Biroului permanent după părerea noastră este nelegală și o să cerem în Biroul permanent să se revină asupra acestei decizii. Inclusiv sunt mulți cameramani de la trusturile de presă care nu pot intra în Parlament pentru că nu sunt vaccinați anti-COVID”, a menţionat Simion.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Foarte bine. Dar să-și mobilizeze oamenii să facă proteste și în alte orașe din țară!
    Că se vor găsi amatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate