ACTUALITATEGeorge Simion: Certificatul verde nu va intra, săptămâna aceasta, la vot în...

George Simion: Certificatul verde nu va intra, săptămâna aceasta, la vot în Camera Deputaţilor

Certificatul verde COVID nu va intra, săptămâna aceasta, la vot în Camera Deputaților, a afirmat, luni, deputatul George Simion, copreședinte al AUR, care a susținut că actul normativ propus de USR este neconstituțional, transmite Agerpres.

„În această săptămână, certificatul verde sub forma neconstituțională propusă de cei de la USR nu va intra la vot. (…) Certificatul de muncă, un certificat care îţi dă voie să muncești sau nu, nu va intra la vot în Camera Deputaților săptămâna aceasta şi, până ce fiecare virgulă nu va fi discutată cum trebuie în comisiile parlamentare raportoare, care sunt în număr de șase, nu o să admitem ca plenul Camerei Deputaților să voteze o lege, despre care toţi ceilalţi deputați ştiu că este neconstituțională, dar nu au curaj să spună acest lucru”, a declarat Simion

El a adăugat, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului, că AUR o să ceară Biroului permanent să se revină asupra deciziei privind obligativitatea prezentării la intrarea în Parlament a certificatului digital COVID.

„La această oră, avem o doamnă avocată în afara Parlamentului, care era invitată la grupul AUR, care nu poate intra pentru că nu are certificat verde. Acea decizie a Biroului permanent după părerea noastră este nelegală și o să cerem în Biroul permanent să se revină asupra acestei decizii. Inclusiv sunt mulți cameramani de la trusturile de presă care nu pot intra în Parlament pentru că nu sunt vaccinați anti-COVID”, a menţionat Simion.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...