ACTUALITATEGeorge Simion (AUR) critică Raportul Matic: Respect dreptul fiecărei națiuni de a-și...

George Simion (AUR) critică Raportul Matic: Respect dreptul fiecărei națiuni de a-și proteja copiii, de aceea între pozițiile lui Dacian Cioloș și Viktor Orban o aleg oricând pe a doua

George Simion, co-președinte AUR, este primul om politic român care se poziționează de partea Ungariei în ceea ce privește legea prin care copiii Ungariei sunt feriți de promovarea homosexualității și transgenderismului în public.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa oficială de facebook, George Simion critică și raportul Matic, afirmând că între poziția lui Viktor Orban și cea a lui Dacian Cioloș, o alege mereu pe cea dintâi.

Liderul de la AUR se referă la faptul că europarlamentarii USRPLUS au fost singurii care au votat „pentru” raportul Matic. De asemenea, Simion îl acuză pe Dacian Cioloș că a făcut presiuni asupra unor state pentru a semna protestul împotriva Ungariei și spune că același lucru se face și asupra României.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Bărbații nu pot naște! Respect dreptul fiecărei națiuni de a-și proteja copiii, de aceea între pozițiile lui Dacian Cioloș și Viktor Orban o aleg oricând pe a doua. VOI?
—–
Am aflat cu toții despre noua lege de protecție a minorilor din Ungaria, dar din păcate, observăm că este un nou prilej pentru a constata că unii au mai multe drepturi decât ceilalți.

Din păcate, în loc să salute legea care întărește libertatea părinților de a-și educa copiii conform propriilor convingeri, vedem că o parte semnificativă din țările Uniunii Europene s-au raliat unui demers de pedepsire a Ungariei pentru că a îndrăznit să emită un asemenea act normativ.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Deși la început au fost mai puțin de jumătate dintre țările UE care au semnat demersul împotriva unui stat suveran, în urma „discuțiilor”, a se citi presiunilor exercitate, inclusiv de fostul premier Dacian Cioloș, numărul acestora a crescut la 17.

Acum se fac presiuni ca și România să semneze rușinosul document. AUR consideră că ar fi o GRAVĂ EROARE ca țara noastră să se alăture corului care deplânge o problemă care nu există și care urmărește să pedepsească o țară pentru exercitarea dreptului de a legifera, democratic, pe tema educației minorilor. La fel, considerăm că adoptarea în Parlamentul European a raportului Matic, care prevede că bărbații pot naște, este o anomalie.
Toate studiile, inclusiv recentele dezbateri parlamentare pe tema educației sexuale în școli, arată că românii sunt în majoritate covârșitoare de partea normalității și doresc să-și protejeze copiii de ideologii nocive.

În consecință, o raliere a statului român la demersul de pedepsire a Ungariei pentru că își protejează copiii ar fi nu numai rușinoasă, dar și total nereprezentativă pentru poziția poporului nostru”, a scris George Simion.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Corect mesajul politic al lui George Simion. Sper ca împreună cu alți parlamentari români creștini patrioți să se ia poziția fermă de respingere a absurdității votate de majoritatea europarlamentarilor statelor din UE.

  2. La asta sa ajuns esti trans barbat dar nasti ca de fapt este femeie asa ca ce poti face ca sa impaci capra si varza spui ca si barbati pot naste desi este femeie ,daca este despre non binar deja nu mai intelegi nimic.
    Daca esti trans femeie esti lezbi cu copii nascuti natural, daca este trans barbat esti homo cu copii nascuti natural , tare nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...