ACTUALITATEGeorge Simion: AUR preferă să piardă politic, dar nu încrederea celor care...

George Simion: AUR preferă să piardă politic, dar nu încrederea celor care ne-au votat, am decis să nu validăm mandatul colonelului Francisc Tobă

Co-președintele partidului AUR, George Simion, a anunțat prin intermediul unui mesaj difuzat online că formațiunea sa nu a validat mandatul de parlamentar obținut de către colonelul Francisc Tobă, în urma suspiciunilor ce planează asupra acestuia.

„Din toate listele de candidați pe care le-am avut, ne-au fost aduse unele cazuri în atenție. Unul, în mod repetat. […] Am luat și am documentat fiecare caz, din respect pentru voi și cu credința că nu trebuie să înșelăm încrederea voastră.

După cum știam și după cum v-am și zis, marea majoritate a cazurilor nu s-au verificat,  ducem în Parlament oameni de care să fiți mândri. Avem însă, cazul Francisc Tobă, în care avem suspiciuni. Nu vrem să avem dubii, nu vrem să avem măcar 10% posibilitatea de a face un lucru nedemn de ceea ce AUR a vorbit oamenilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Suntem în zilele revoluției, pe care noi le comemorăm, avem campanii speciale în acest sens, campania „Eroii nu mor niciodată”,  organizată în fiecare an și de aceea am luat hotărârea de a nu valida mandatul colonelului Francisc Tobă și de a nu intra acest domn, prin intermediul AUR, în Parlamentul României.

E o decizie grea, e o decizie care s-ar putea să ne afecteze, dar mai important pentru noi este să fim corecți, să fim cinstiți și să nu facem greșeli.

Așa că vă rugăm, dacă mai există un caz, pentru că s-ar putea să mai apară trădători între cei 47 de parlamentari ai AUR, semnalizați-ni-l și vom lua măsuri cât putem de repede”, a spus Simion.

Celălalt caz acuzat de o parte a presei este cel al generalului Roman, care s-ar fi făcut vinovat de prezența la Timișoara în decembrie 1989, dar fără a-i fi imputată vreo faptă sau acțiune concretă împotriva demonstranților.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...