ACTUALITATEGeorge Simion (AUR): Ne vom opune din toate puterile privatizării companiilor strategice...

George Simion (AUR): Ne vom opune din toate puterile privatizării companiilor strategice care au mai rămas. În Polonia, au început să cumpere înapoi ce-au vândut și noi rămânem fără nimic?

George Simion (co-președinte AUR) a spus că formațiunea sa se va opune prin toate mijloacele pe care le are la dispoziție privatizării companiilor la care statul încă mai este acționar.

El a declarat că a fost în Polonia și acolo, guvernanții nu numai că nu au privatizat companiile strategice, dar vor să cumpere înapoi și ceea ce s-a vândut.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Ne vom opune cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziție la vânzarea companiilor strategice care ne-au mai rămas. Nu este profitabil Portul Constanța? Nu este profitabilă Hidroelectrica? Sau CEC-ul? Chiar se vrea să nu mai avem nimic? Am fost recent recent în Polonia, unde nu au privatizat companiile strategice, iar acum încearcă să cumpere ceea ce au vândut totuși. La noi, cine e leneș și nu e în stare să termine bugetul vrea să vândă tot. Au falimentat fabrici și întreprinderi construite de părinții noștri, au terminat locurile de muncă și au gonit oamenii în străinătate”, a spus Simion în cadrul emisiunii România 9 de la TVR.

Afirmațiile co-liderului AUR vin după ce premierul Cîțu a anunțat că Guvernul va abroga legea care interzice înstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile naționale. Sunt vizate companii de importanță strategică, precum Hidroelectrica – cel mai mare producător de energie al țării -, portul Constanța, CEC Bank, Poșta Română sau Tarom.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate