EDUCAȚIEGeorge Simion (AUR): La Cotroceni am cerut redeschiderea imediată a școlilor

George Simion (AUR): La Cotroceni am cerut redeschiderea imediată a școlilor

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, că în timpul consultărilor de la Cotroceni cu președintele Iohannis, a cerut redeschiderea imediată a școlilor pentru educația față către față.

„În discuțiile de azi de la Cotroceni am cerut redeschiderea imediată a școlilor pentru elevi: sindicatele doresc asta, profesorii și părinții doresc asta. E momentul să înceapă școala”, a spus unul dintre liderii AUR.

Declarația lui Simion vine în contextul în care Federația Sindicatelor din Educație, „Spiru Haret” a realizat un sondaj de opinie în rândul cadrelor didactice, conform căruia majoritatea dorește revenirea la școala față către față: 73,1%, doresc redeschiderea grădinițelor; 75,7% doresc ca elevii din clasele pregătitoare si I-IV să revină in clase; 70,6% sunt pentru redeschiderea școlilor pentru elevii claselor V-VIII; 69,4% au răspuns că vor redeschiderea liceelor și școlilor profesionale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

La sondaj au participat 13.356 de persoane. La începutul lunii noiembrie, profesorul Mircea Miclea spunea că decizia de a închide școlile a fost greșită.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate