ACTUALITATEGeorge Simion (AUR): La Cotroceni am cerut redeschiderea imediată a școlilor

George Simion (AUR): La Cotroceni am cerut redeschiderea imediată a școlilor

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, că în timpul consultărilor de la Cotroceni cu președintele Iohannis, a cerut redeschiderea imediată a școlilor pentru educația față către față.

„În discuțiile de azi de la Cotroceni am cerut redeschiderea imediată a școlilor pentru elevi: sindicatele doresc asta, profesorii și părinții doresc asta. E momentul să înceapă școala”, a spus unul dintre liderii AUR.

Declarația lui Simion vine în contextul în care Federația Sindicatelor din Educație, „Spiru Haret” a realizat un sondaj de opinie în rândul cadrelor didactice, conform căruia majoritatea dorește revenirea la școala față către față: 73,1%, doresc redeschiderea grădinițelor; 75,7% doresc ca elevii din clasele pregătitoare si I-IV să revină in clase; 70,6% sunt pentru redeschiderea școlilor pentru elevii claselor V-VIII; 69,4% au răspuns că vor redeschiderea liceelor și școlilor profesionale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

La sondaj au participat 13.356 de persoane. La începutul lunii noiembrie, profesorul Mircea Miclea spunea că decizia de a închide școlile a fost greșită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite