vineri, martie 1, 2024
EDUCAȚIEGeorge Simion (AUR): La Cotroceni am cerut redeschiderea imediată a școlilor

George Simion (AUR): La Cotroceni am cerut redeschiderea imediată a școlilor

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, că în timpul consultărilor de la Cotroceni cu președintele Iohannis, a cerut redeschiderea imediată a școlilor pentru educația față către față.

„În discuțiile de azi de la Cotroceni am cerut redeschiderea imediată a școlilor pentru elevi: sindicatele doresc asta, profesorii și părinții doresc asta. E momentul să înceapă școala”, a spus unul dintre liderii AUR.

Declarația lui Simion vine în contextul în care Federația Sindicatelor din Educație, „Spiru Haret” a realizat un sondaj de opinie în rândul cadrelor didactice, conform căruia majoritatea dorește revenirea la școala față către față: 73,1%, doresc redeschiderea grădinițelor; 75,7% doresc ca elevii din clasele pregătitoare si I-IV să revină in clase; 70,6% sunt pentru redeschiderea școlilor pentru elevii claselor V-VIII; 69,4% au răspuns că vor redeschiderea liceelor și școlilor profesionale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

La sondaj au participat 13.356 de persoane. La începutul lunii noiembrie, profesorul Mircea Miclea spunea că decizia de a închide școlile a fost greșită.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE