EDUCAȚIEGeorge Simion: AUR îl propune pe Florin Colceag ca Ministru al Educației...

George Simion: AUR îl propune pe Florin Colceag ca Ministru al Educației / Din partea PNL, favorită rămâne Monica „Pecsiglas” Anisie

În contextul discuțiilor care se poartă în aceste zile pentru crearea unei coaliții de guvernământ, partidul AUR a anunțat pe cine ar numi în funcția de Ministru al Educației, dacă ar avea această ocazie: este vorba de profesorul Florin Colceag, cunoscut și ca „antrenorul de genii”.

Anunțul a fost făcut de către unul dintre co-președinții AUR, George Simion. „AUR îl propune pe Florian Colceag pentru postul de Ministru al Educației”, a scris Simion, alături de o poză cu profesorul Colceag.

„Antrenorul de genii”, aşa cum este numit Florian Colceag, este profesor de matematică şi doctor în economie. El este inventatorul fractalilor algebrici şi consultant în multiple echipe de cercetare.

„Contribuţia nu a fost doar a mea, a fost a profesioniştilor care şi-au dat viaţa pe tavă pentru a pune România pe picioare. Ei sunt inventatori, experţii în diverse domenii. Eu sunt expert în educaţie. Educaţia a ajuns vai de capul ei în ultima perioadă. Am văzut câte obstacole întâmpinăm pentru a pune ţara pe picioare. Datorită faptului că nu putem acţiona ca experţi pentru a putea lucra pentru binele ţării, din cauza constituţieit, am hotărât să facem o alianţă… Partidele mici care au vlagă, au tărie, au acelaşi vector ca noi, au dorinţă să salveze România, la fel ca şi noi”, a spus Colceag pentru Aleph News.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Florin Colceag a criticat utilizarea intensivă a „școlii online” la PRO TV. În cadrul emisiunii, a spus că „trăim o psihoză, nu o pandemie”, iar la câteva momente după aceea a fost întrerupt de către regizorii emisiunii.

De cealaltă parte, favorită din partea PNL pentru a prelua portofoliul Educației este Monica Anisie. Una dintre cele mai cunoscute gafe ale acesteia este folosirea cuvântului „pecsiglas” pentru „plexiglas”.

Ea s-a mai remarcat după ce a ascultat la ușa unei clase pentru a „prinde”  o învățătoare și pentru că l-a numit consilier pe un fost impresar de fotbaliști, fără niciun fel de experiență în educație.

Un alt favorit pentru post este Sorin Cîmpeanu, cel care a mai deținut acest post și în timpul Guvernului Ponta, scrie Educație privată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate