ACTUALITATEGeorge Simion (AUR), despre mutarea pacienților de la Spitalul Foișor: De un...

George Simion (AUR), despre mutarea pacienților de la Spitalul Foișor: De un an de zile n-au fost în stare să construiască un dispensar măcar, iar acum mută sărmanii pe tărgi, ca-n război

George Simion, co-președintele AUR, a reacționat la scenele la care a fost martoră o țară întreagă, în care pacienții de la Spitalul Foișor au fost scoși pe tărgi afară pentru a fi mutați din unitate.

El a declarat că această măsură este o consecință a incompetenței guvernanților, care într-un an de zile nu au fost în stare să construiască nici măcar un dispensar.

„Deși specializat pe ortopedie, Spitalul Foișor a devenit, ca urmare a ordinelor date de Raed Arafat și Vlad Voiculescu, spital de Covid-19.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ca atare, zeci de pacienți sunt evacuați și transferați spre alte spitale chiar în aceste momente, în toiul nopții, unii abia operați, alții urmând a fi operați în zilele următoare. Aici ne-au adus incompetența și impostura guvernanților.

De un an de zile nu au fost în stare să construiască un dispensar măcar, în timp ce firmele lor de partid s-au îmbogățit cu zeci de milioane de euro, vânzând măști neconforme, iar acum mută sărmanii bolnavi pe tărgi, într-un haos generalizat, ca-n război.
De fapt, chiar este un război: războiul PNL/USRPLUS/UDMR contra românilor”, a declarat Simion prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției R3media.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite