ACTUALITATEGeorge Simion (AUR): Cum explicați că piețele au fost închise și românii...

George Simion (AUR): Cum explicați că piețele au fost închise și românii stau în frig, dar la magazinele străine ai voie să te duci?

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) cere deschiderea restaurantelor și a piețelor și sancționarea guvernanților care au luat decizii menite să distrugă afacerile românilor.

„Nu mai credeți în coincidențe, nu mai credeți doar în proasta guvernare. Se vrea ca afacerile românilor să fie închise, se folosesc de criză ca să colapseze un sector care mergea foarte bine: HORECA. Vor ca românii să fie bolnavi și îi scot afară, la sub zero grade. Cum să nu se îmbolnăvească românii dacă stau la zero grade? Cu ce ajută dacă închidem la 21,00 sau mai târziu? Doar nu suntem proști să credem că virusul se plimbă noaptea și ziua nu. Români, treziți-vă! PNL, PSD și USR sunt niște criminali economici, dar și criminali de oameni. Ne uităm la morții de la Piatra Neamț și ne dăm seama că oculta antiromânească nu mai poate fi oprită decât de popor. Deschideți piețele, deschideți restaurantele, deschideți micile magazine românești”, a făcut apel Simion, candidat AUR la Camera Deputaților pentru București.

Liderul AUR acuză partidele de dublu standard, pentru că au lăsat deschise supermarketurile străine, spații mai aglomerate decât piețele.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Cum explicați că piețele au fost închise și românii stau în frig, dar la magazinele străine ai voie să te duci? Cine a dat această comandă, cine vrea să ne închidă? Cine luptă împotriva românilor? Gata, ajunge cu bătaia de joc”, a concluzionat acesta.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...