ACTUALITATEGeorge Simion a anunțat numele pe care AUR l-ar accepta ca premier...

George Simion a anunțat numele pe care AUR l-ar accepta ca premier desemnat: Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române

Co-președintele partidului AUR, George Simion, a spus că ar accepta nominalizarea profesorului Ioan-Aurel Pop ca premier, dacă s-ar pune problema.

Răspunsul a venit în contextul în care Simion a fost întrebat pe cine preferă dintre Nicolae Ciucă și Florin Cîțu pentru funcția de premier, la care co-liderul AUR a replicat că „Nici Ciucă, nici Cîțu”.

Întrebat de Marius Tucă despre o propunere pentru funcția de premier pe care ar accepta-o, dacă Călin Georgescu nu va fi nominalizat de președinte, George Simion a răspuns: „Ioan-Aurel Pop”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Iată dialogul de la Marius Tucă Show:

Marius Tucă: Ciucă sau Cîțu?

George Simion: Nici Cîțu, nici Ciucă.

Marius Tucă: Dar ar putea exista o propunere pe care s-o acceptați ca premier desemnat…Spuneți-mi o personalitate la care vă gândiți, care ar putea fi…în afară de Călin Georgescu, am văzut că el are mici probleme…

George Simion: Ioan-Aurel Pop.

Marius Tucă: Președintele Academiei Române?

George Simion: Desigur.

Marius Tucă: Mi se pare o propunere cât se poate de bună […]

George Simion: Vă pot da un nume și pentru Ministerul Agriculturii, Avram Fițiu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...