ACTUALITATEGeorge Simion a anunțat numele pe care AUR l-ar accepta ca premier...

George Simion a anunțat numele pe care AUR l-ar accepta ca premier desemnat: Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române

Co-președintele partidului AUR, George Simion, a spus că ar accepta nominalizarea profesorului Ioan-Aurel Pop ca premier, dacă s-ar pune problema.

Răspunsul a venit în contextul în care Simion a fost întrebat pe cine preferă dintre Nicolae Ciucă și Florin Cîțu pentru funcția de premier, la care co-liderul AUR a replicat că „Nici Ciucă, nici Cîțu”.

Întrebat de Marius Tucă despre o propunere pentru funcția de premier pe care ar accepta-o, dacă Călin Georgescu nu va fi nominalizat de președinte, George Simion a răspuns: „Ioan-Aurel Pop”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Iată dialogul de la Marius Tucă Show:

Marius Tucă: Ciucă sau Cîțu?

George Simion: Nici Cîțu, nici Ciucă.

Marius Tucă: Dar ar putea exista o propunere pe care s-o acceptați ca premier desemnat…Spuneți-mi o personalitate la care vă gândiți, care ar putea fi…în afară de Călin Georgescu, am văzut că el are mici probleme…

George Simion: Ioan-Aurel Pop.

Marius Tucă: Președintele Academiei Române?

George Simion: Desigur.

Marius Tucă: Mi se pare o propunere cât se poate de bună […]

George Simion: Vă pot da un nume și pentru Ministerul Agriculturii, Avram Fițiu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...