ACTUALITATE George Simion a anunțat numele pe care AUR l-ar accepta ca premier...

George Simion a anunțat numele pe care AUR l-ar accepta ca premier desemnat: Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române

Co-președintele partidului AUR, George Simion, a spus că ar accepta nominalizarea profesorului Ioan-Aurel Pop ca premier, dacă s-ar pune problema.

Răspunsul a venit în contextul în care Simion a fost întrebat pe cine preferă dintre Nicolae Ciucă și Florin Cîțu pentru funcția de premier, la care co-liderul AUR a replicat că „Nici Ciucă, nici Cîțu”.

Întrebat de Marius Tucă despre o propunere pentru funcția de premier pe care ar accepta-o, dacă Călin Georgescu nu va fi nominalizat de președinte, George Simion a răspuns: „Ioan-Aurel Pop”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Iată dialogul de la Marius Tucă Show:

Marius Tucă: Ciucă sau Cîțu?

George Simion: Nici Cîțu, nici Ciucă.

Marius Tucă: Dar ar putea exista o propunere pe care s-o acceptați ca premier desemnat…Spuneți-mi o personalitate la care vă gândiți, care ar putea fi…în afară de Călin Georgescu, am văzut că el are mici probleme…

George Simion: Ioan-Aurel Pop.

Marius Tucă: Președintele Academiei Române?

George Simion: Desigur.

Marius Tucă: Mi se pare o propunere cât se poate de bună […]

George Simion: Vă pot da un nume și pentru Ministerul Agriculturii, Avram Fițiu.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite