sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEGeorge Damian: Românii încep să-și pună întrebări legitime în legătură cu Uniunea...

George Damian: Românii încep să-și pună întrebări legitime în legătură cu Uniunea Europeană. Mai e mult până să se contureze o mișcare anti-UE

Istoricul George Damian a făcut o postare pe Facebook în care a scris despre scepticismul românilor referitoare la instituția Uniunii Europene. Acesta face o distincție clară între „anti-europenism” și punerea unor întrebări legate de UE.

„Aud că românii devin anti-europeni. O tâmpenie, românii sunt prin definiție europeni. De la limbă, la mâncare, la obiceiuri, la religie, la orice românii sunt europeni. E un non-sens să spui că românii devin anti-europeni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

E adevărat însă că românii încep să-și pună întrebări în legătură cu Uniunea Europeană, ceea ce e cu totul și cu totul altceva. Mai e mult până când să se contureze o mișcare reală anti-UE în România, deocamdată doar își pun unii întrebări, de altfel absolut legitime. Furia împotriva acestora puțini și izolați nu face decât să sublinieze slăbiciunea imperiului UE”, scrie George Damian.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE