luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEGeneralul american Ben Hodges: Asistăm la „începutul sfârșitului Rusiei”. Trebuie să fim...

Generalul american Ben Hodges: Asistăm la „începutul sfârșitului Rusiei”. Trebuie să fim pregătiți pentru asta, nu am fost pregătiți pentru sfârșitul URSS

Generalul Ben Hodges, fostul comandant al trupelor americane din Europa, spune că este începutul sfârșitului pentru Rusia și că Statele Unite și Occidentul trebuie să se pregătească pentru acest lucru, în contextul în care lumea nu a fost pregătită pentru căderea URSS.

„Cred că obiectivele de război ale SUA pentru acest conflict ar trebui să includă ‘dezimperializarea’ Rusiei”, a scris Ben Hodges pe contul său de Twitter.

Mesajul lui Hodges este publicat alături de o declarație a fostului ambasador al SUA la NATO

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Kurt Volker, fostul ambasador al SUA la NATO a spus că Rusia duce războaie imperialiste împotriva vecinilor săi.

În cadrul unui interviu, Ben Hodges a spus că militarii ucraineni au capacitatea de a alunga forțele invadatoare ruse din teritoriile ocupate până la finele acestui an.

„Din punctul meu de vedere, ori de câte ori rușii nu au avantajul copleșitor al puterii de foc, ucrainenii ies câștigători în 100% din cazuri. Prin urmare, oferind ucrainenilor capacitatea de a lovi artileria, rachetele, depozitele de muniții și posturile de comandă este mijlocul prin care se elimină și perturbă singurul lucru pe care îl au rușii de partea lor” pe câmpul de luptă, a declarat el, conform B1.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. omul are dreptate dar n-ati tradus tot: sfarsitul rusiei asa cum este azi. Ca rusia nu va mai fi cum a fost e clar, ne-o spune si Sf Paisie Aghioritul… eu am mult mai multa incredere in sfinti decat in idioti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate