joi, februarie 22, 2024
ȘTIRIGen. Flynn, fost consilier pe probleme de securitate al președintelui Trump: Biden...

Gen. Flynn, fost consilier pe probleme de securitate al președintelui Trump: Biden ar putea face ca sute de milioane de oameni să fie uciși de dragul Ucrainei

Lipsa de informații despre acumularea militară masivă din Ucraina din ultimele săptămâni a rezultat în faptul că majoritatea americanilor nu știu cât de aproape au fost aduse SUA de un conflict militar cu Rusia, scrie generalul (r) Michael Flynn (foto), fostul consilier pe probleme de securitate al fostului președinte Donald Trump.

Într-un editorial publicat pe siteul Western Journal, Flynn scrie că retorica despre Ucraina a scăpat de sub control, fără să țină cont de faptul că amenință stabilitate întregii lumi.

„Retorica despre conflictul din Ucraina a scăpat de sub control. Președintele Joe Biden amenință că Rusia „va plăti un preț greu” pentru orice incursiune în Ucraina. Secretatul de stat Antony Blinken avertizează asupra „consecințelor masive” pentru Rusia. Senatorul Roger Wicker din Mississippi a spus la Fox News că „nu scoatem din calcul acțiunea primei lovituri nucleare”. Retorica primei lovituri nucleare nu este doar extrem de periculoasă, dar acest tip de remarci pline de non-sens amenință stabilitatea întregii lumi”, a scris Flynn.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Generalul american consideră că președintele Biden și administrația sa nu au explicat deloc care este „interesul vital al Statelor Unite în Ucraina care ar putea justifica ostilitățile”.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

În schimb, Flynn dă ca exemplul comportamentul lui John F. Kennedy și al omologului său sovietic Nikita Hrușciov, din timpul crizei rachetelor din Cuba din 1962. Generalul consideră că atunci, atât SUA cât și URSS au acționat responsabil, pentru a evita un război distrugător.

El afirmă că atât „SUA cât și Federația Rusă sunt națiuni mari”, care „dețin mii de arme nucleare care ar putea ucide sute de milioane”.

Flynn concluzionează: „Războiul nu este cinstit – nici nu e menit să fie – și un conflict militar cu Rusia ar fi orice în afară de corect. Duceți-vă cu afirmația asta la o bancă, dacă veți mai găsi una după un schimb de lovituri nucleare”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

 1. 🙂

  Prostimea de peste tot în lume, unde Stânga e mai rară decât eclipsele de soare, n-ar șanse să afle că singura țară care a utilizat arma nucleară (de două ori, ca să nu fie dubii) are de decenii (adică poate dintotdeauna, având în vedere ideea precedentă) în doctrina militară proprie conceptul primei lovituri (Stânga americană susține că au vrut – armata – să o aplice și URSS, înainte de 1954, dar i-au refuzat civilii).

  „Lipsa de informații despre acumularea militară masivă din Ucraina din ultimele săptămâni a rezultat în faptul că majoritatea americanilor nu știu cât de aproape au fost aduse SUA de un conflict militar cu Rusia, scrie generalul (r) Michael Flynn (foto), fostul consilier pe probleme de securitate al fostului președinte Donald Trump.”

  Dacă citea Stânga americană, ar fi aflat și Prostimea că armele curg de săptămâni în Ucraina. De exemplu Scoțianul Cavaler (aka Scott Ritter), omul care a căutat (ca șef de echipă) armele de distrugere în masă ale lui Saddam până i s-a aplecat, apoi a declarat inutil că Iraq-ul nu avea așa ceva). Stânga fiind rară iar Prostimea „deasă”, știrea n-a mai ajuns.

  Și o veste bună: Prostimea nu va afla niciodată ce a trăit.

  Mulțumesc.

  P.S.

  „Flynn concluzionează: „Războiul nu este cinstit – nici nu e menit să fie – și un conflict militar cu Rusia ar fi orice în afară de corect. Duceți-vă cu afirmația asta la o bancă, dacă veți mai găsi una după un schimb de lovituri nucleare”.”

  Greșesc oare ? Știe Prostimea zilelor noastre ce înseamnă păsăreasca „You can take it to the bank”, ori „You can bank on it”, pentru a exprima certitudinea în viața de toate zilele (și respectul pentru Dumnezeu pe Pământ!) ? Ori d-l profesor încearcă din greu să ne școlească pe toți – la cele mai înalte standarde … ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE