ACTUALITATEGabriela Firea: La aproape un an de mandat, realizările lui Nicușor Dan...

Gabriela Firea: La aproape un an de mandat, realizările lui Nicușor Dan sunt zero! Un dezastru administrativ patronat de PNL și USR!

Fostul primar general al Municipiului București, Gabriela Firea, a făcut o postare pe Facebook în care l-a criticat pe Nicușor Dan la aproape un an de mandat.

Actualul senator al Partidului Social Democrat (PSD) a declarat că realizările de până acum ale primarului general al Capitalei sunt „zero”.

„Mai are Capitala Primar general? Se mai ocupă cineva și de problemele bucureștenilor? Au mințit, manipulat, au luat votul și-acum întorc spatele oamenilor! La aproape un an de mandat, realizările lui Nicușor Dan sunt zero!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Un dezastru administrativ patronat de PNL și USR! Domnu’ Orban, vă simțiți bine? Sunteți ok cu leneșul satului? Ați inventat un monstru administrativ! Nu vă mai spală rușinea nici Dunărea!!”, scrie Gabriela Firea.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...