duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEGabriel Purcăruș, despre Novak Djokovici: Orice se va hotărî astăzi, va ieși...

Gabriel Purcăruș, despre Novak Djokovici: Orice se va hotărî astăzi, va ieși prost pentru el. Cel mai probabil va fi expulzat

Scriitorul Gabriel Purcăruș a făcut o postare pe Facebook în care a preconizat că, indiferent de rezultat, situația lui Novak Djokovici din Australia se va încheia prost. Acest text vine în urma unui comunicat oficial făcut de Novak pe rețelele de socializare. Sportivul a scris că își cere scuze pentru o eroare care a apărut neintenționat în documentele sale de viză și speră că, în ciuda acestui fapt, va participa la Australian Open.

„(…) În ceea ce privește declarația mea de călătorie, a fost trimisă de echipa mea de asistență în numele meu – așa cum le-am spus și oficialităților de la departamentul pentru imigrări, la sosirea mea. Și agentul meu își cere sincer scuze pentru greșeala administrativă de a bifa căsuța incorectă legată de călătoria mea anterioară înainte de a veni în Australia.

A fost o eroare umană și cu siguranță nu intenționată. Trăim vremuri dificile, într-o pandemie și uneori astfel de greșeli pot apărea. Astăzi, echipa mea a oferit informații suplimentare guvernului australian pentru a clarifica această problemă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Deși am simțit că este important să abordez și să clarific dezinformarea, nu voi mai face nici un comentariu, din respect pentru guvernul australian și autoritățile acestuia și [din resect] pentru procesul actual”, scrie Djokovici, în comunicat.

Gabriel Purcăruș crede că această „eroare umană” îl va costa pe Novak campionatul, cel mai probabil urmând să fie expulzat din Australia. Abordarea strictă a autorităților australiene dă de înțeles că tenismenul numărul unu în lume nu va fi tratat cu indulgență.

„Ok, povestea cu Djokovici se apropie de sfârșit. Orice se va hotărî astăzi, va ieși prost pentru el (și pentru Australian Open). CTP va fi măcar pentru o zi fericit.

Cel mai probabil (90%) va fi expulzat. Autoritățile din țările anglo-saxone nu prea dau dovadă de clemență în fața «erorilor umane» referitoare la trecerea frontierei, cum ar fi aceea de a nu declara că în ultimele 14 zile a călătorit și în alte țări. Dacă testul PCR a fost fals sau nu va fi mult mai greu de dovedit. Dar “eroarea” din declarație constituie temei suficient pentru expulzare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dacă cumva îl vor lasă să joace, va fi mereu privit cu suspiciune, ca un «privilegiat» căruia i s-au făcut excepții nemeritate. Imaginea lui va avea de suferit oricum. Acum nu mai e vorba de o excepție medicală, ci de declarație incorectă. Nu prea te joci cu așa ceva.

Și o lecție generală pentru toată lumea – în fața unor reguli (fie ele idioate sau nu) există numai două reacții posibile: să te supui sau să te opui. Încercarea de a le ocoli (de pildă prin falsificarea testelor sau a certificatului de vaccinare) nu fac decât să le întărească valabilitatea. Falsul legitimează originalul, nu îl anulează”, scrie domnul Purcăruș.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE