duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEFranța | Ligue 1 renunță la echipamentele curcubeu, după criticile mai multor...

Franța | Ligue 1 renunță la echipamentele curcubeu, după criticile mai multor jucători care au refuzat să poarte astfel de tricouri

Liga profesionistă de fotbal din Franța va renunța la acțiunile care au folosit tricoul curcubeu în Ligue 1 și Ligue 2 în ultimele sezoane, relatează RMC Sport. Criticată de mai mulți jucători, acest design avea menirea să conștientizeze lupta pentru discriminarea homofobă, conform Ouest France.

Liga Profesionistă de Fotbal, mereu sensibilă la problema luptei împotriva homofobiei, are în vedere o altă modalitate de a duce această luptă. Curcubeul și banderolele ar putea fi schimbate cu un tricou menit să combată toate formele de discriminare, nu doar pe cea homofobă.

Mai mulți jucători au refuzat, în trecut, să poarte acest flocking, precum Mostafa Mohamed la Nantes, sau mai mulți jucători de la Toulouse, la finalul sezonului trecut.

LFP a considerat că se află într-un fel de impas. În plus s-a bazat și pe rezultatele sondajului având în vedere o scădere a acceptabilității homosexualității în centrele de antrenament.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. nu există homofobie. ce numesc ei homofobie este greața legitimă la identificarea publică unor oameni cu sexul pidosnic care nu ne interesează

  2. un progres!

    aici se vede : curajul face diferența!

    gloata merge cu propaganda, dar cativa oameni cu principii și caracter pot bloca o porcărie, cum e asta să se inchine sportivii unui lobby de sexomani narcisiști care se iubesc pe ei inșiși pentru sexul pidosnic cu care se laudă de parcă e o mare realizare :)))

    un exemplu că trebuie să stăm tare și să oprim această propagandă sexuală a degenerării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE