ȘTIRIFotogeografica deschide RePatriot Summit 2021

Fotogeografica deschide RePatriot Summit 2021

Joi, 30 septembrie 2021, ora 15:00, la Galeria de Onoare a Palatului Parlamentului, va avea loc lansarea volumului jubiliar și vernisarea expoziției ”Fotogeografica – un sfert de veac”.

Volumul aniversar „Fotogeografica – un sfert de veac” se dorește un document vizual inedit, o poveste iconică cu cele mai reușite lucrări, alături de o prezentare a evoluției în timp a acestui fenomen unic în România, însoțit de testimoniale ale unor personalități marcante din domeniile academic, cultural, sportiv și ale societății civile.

Într-o Românie în rapidă schimbare, multe începuturi sfârșesc repede, fie că sunt firme, politici, proiecte, mai mari sau mai mici. De aceea, un fenomen cultural care împlinește 25 de ani capătă valoare de tradiție și ne dă sentimentul de durabilitate, mai ales că este opera unei generații noi – studenți, elevi, tineri fără vârstă (din volumul jubiliar Fotogeografica- un sfert de veac).

Fotogeografica este un proiect născut în anii ’90 ai Ligii Studenților, care a atins maturitatea, cu fiecare generație și tânăr premiat în parte.

Cu un palmares impresionant și o evoluție spectaculoasă, Fotogeografica este una dintre cele mai longevive și populare manifestări culturale din România, ce atrage anual noi tineri pasionați de fotografie, dar și profesioniști din domeniu, care-și expun lucrările cu tematica promovării valorilor și frumuseților naturii, culturii şi tradiţiilor româneşti.

RePatriot și Fotogeografica, vă invită on line și live-streamed (https://www.facebook.com/Fotogeografica) la Jubileul Fotogeografica, să ne bucurăm împreună de comorile patriei, privite cu ochii oamenilor ei frumoși. Evenimentul este un bun prilej de prezentare și promovare, o ocazie potrivită să spunem lumii întregi cine suntem și de ce vorbim românește.

Fiți parte din această poveste!

Volumul aniversar „Fotogeografica – un sfert de veac” a fost realizat cu sprijinul MINISTERULUI TINERETULUI ȘI SPORTULUI, CASEI DE CULTURĂ A STUDENȚILOR BUCUREȘTI, REPATRIOT, ZITEC, RADIOCOM, UNESCO PRONATURA și KOSZA ALIZ BUSINESS MENTOR.

Info: https://www.facebook.com/events/283063486670280/, https://repatriot.ro/summit-2021/agenda/, www.ccs.ro

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...