vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEFOTO / VIDEO Peste 20.000 de oameni au protestat în Capitală /...

FOTO / VIDEO Peste 20.000 de oameni au protestat în Capitală / Prezența masivă a Jandarmeriei în fața Guvernului / S-a scandat „Criminalii” în fața Ambasadei Rusiei

ACTUALIZARE 20:00 Organizatorii afirmă că la protest au luat parte peste 20.000 de oameni. Aceștia s-au oprit în fața Arcului de Triumf, unde liderul George Simion le-a cerut manifestanților să fie prezenți și miercuri, în Capitală, când se vor vota aceste legi.

Interesant este că atunci când au trecut prin fața Guvernului, manifestanții au fost întâmpinați de forțele de ordine, prezente în număr foarte mare pentru a păzi clădirea executivului, deși nu era nimeni înăuntru.

Un alt amănunt de luat în seamă este că atunci când coloana a trecut prin fața Ambasadei Rusiei la București, manifestanții au scandat „Criminalii”, „Criminalii”.

,

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Peste 4.000 de oameni s-au strâns în fața Parlamentului, pentru a protesta împotriva a trei proiecte de lege care se află în proces legislativ.

Este vorba despre PLX 143, PLX 144 și PLX 145.  PL-X 143/2023 se referă la guvernanța corporativă, despre care opoziția consideră că va pune pe tavă și ultimele companii rămase în portofoliul statului român.

PLX-145 a stârnit cele mai vii controverse, fiind vorba despre legea despre care opoziția susține că ar înființa Barnevernetul românesc.

Oamenii prezenți în stradă cer respingere acestor legi.

Majoritatea protestarilor sunt susținători sau membri AUR, coloana de manifestanți fiind condusă de George Simion.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. Dacă strigau : ” Eliberatorii !”, “Eliberatorii !” era bine, Maxtore? Aveau si doamnele si domnii de la ILD si PNT-Mihalache material de comentat. Nici domnul Șalaru nu s-ar fi suparat prea tare . Dar așa … mai bine sa te superi matale, ca nu se observa la oraș. La țară, nici atâta!

  2. I-ati facut pe rusi criminali in fata ambasadei ca sa dea bine la sefii de peste balta.Cu pandemia si mortile subite cum a ramas ,Simioane? Nu cumva trebuia sa strigi la fel si la ambasada alorlalti?Pai vezi,fratior,d-aia nu o sa te votez,nu esti cinstit.

  3. Singurul partid care traieste in parlament si senat este AUR. Restul sunt legume care doar fac ce li se comanda. Sper ca romanii sa se trezeasca si sa realizeze ca pnl, psd, usr si udmr nu fac pentru popor nimic. Daca nu sunt de acord cu asta sa incerce sa faca un exercitiu de gandire si sa isi imagineze cum ar fi fost daca si aur era cu ceilalti la guvernare. Poate asa se trezesc din hibernare!

  4. Un alt amănunt de luat în seamă este că atunci când coloana a trecut prin fața Ambasadei Rusiei la București, manifestanții au scandat „Criminalii”, „Criminalii”.

    -este clar:
    agentura ukropa/hohola!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate