luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEFOTO/VIDEO Constanța: Mașini de lux cu numere de Ucraina, parcate pe spațiul...

FOTO/VIDEO Constanța: Mașini de lux cu numere de Ucraina, parcate pe spațiul verde

O parte dintre refugiații din Ucraina veniți la Constanța au găsit o soluție simplă la problema locurilor de parcare din orașul de pe malul mării.

Astfel, conform Replica Online, unii dintre vecinii noștri de la nord și-au parcat mașinile chiar pe spațiul verde din oraș. Este vorba despre imagini care arată cum două mașini de lux, un Maserati și un Mercedes stau fără probleme pe terenul din spatele Microrezervației, din apropierea Delfinariului din Constanța.

„Marți, 28 februarie a.c., reporterii Replica au surprins 2 autoturisme cu numere de înmatriculare de Ucraina, parcate pe spațiul verde din apropierea Delfinariului, cărora le ținea companie mașina unui constănțean. Gestul este chiar mai deranjant dacă luăm în considerare faptul că la doar câțiva metri se află o parcare amenajată, cu numeroase locuri neocupate. Iulian Călin, directorul Complexul Muzeal de Științele ale Naturii, aflat în apropiere ne-a dezvăluit că a observat de multe ori astfel de nereguli și le-a atras atenția șoferilor”, scrie Replica Online.

În context, merită menționat că românii se află pe primul loc în Europa la capitolul dezaprobarea sprijinului pentru refugiații ucraineni.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate