joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEFOTO | Un consilier al Parlamentului European le-a cerut colegilor să nu...

FOTO | Un consilier al Parlamentului European le-a cerut colegilor să nu le mai trimită tuturor felicitări de Crăciun: Le vom trata ca și cum ar fi Spam

În urma știrilor conform cărora Comisia Europeană încerca să elimine cuvântul „Crăciun”, o mișcare condamnată și de Papa Francisc, apar mai multe informații despre „alergia” pe care unii dintre politicienii de la Bruxelles o au față de sărbătorile creștine.

Postul de știri polonez Dorzeczy.pl a publicat un e-mail care a fost trimis consilierilor deputaților din Parlamentul European (MEP) de către Adam Mouchtar, care este consilier politic special al în cadrul instituției.

În e-mailul intitulat „Vă rog, fără felicitări de Crăciun”, Mouchtar le-a cerut consilierilor deputaților europeni să-și convingă deputații să nu trimită urări de Crăciun, scrie Remix News.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sursă – Remix News

„Vorbește cu deputații tăi și convinge-i să nu ne trimită tuturor urări de Crăciun. O vom tratata cu toții drept spam“, se arată în mail-ul trimis de Mouchtar.

La sfârșitul lunii noiembrie 2021, Comisia Europeană a lansat recomandări șocante cu privire la Crăciun. Potrivit propunerii, oficialii UE trebuiau să evite „presupunerea că toată lumea este creștină”.

Comisarul UE pentru egalitate, Helena Dalli, a subliniat în document că toată lumea ar trebui să se simtă apreciată în materialele oficiale ale UE, indiferent de sex, rasă, etnie, religie, credință, dizabilitate, vârstă și orientare sexuală.

Documentul a stârnit indignare masivă și critici severe din partea catolicilor și conservatorilor. Comisia Conferințelor Episcopale din Uniunea Europeană (COMECE) a emis un aviz asupra documentului în care a definit propunerile drept soluții care „caracterizează prejudecățile antireligioase”.

Sub presiunea criticilor, comisarul Dalli a informat că Comisia Europeană va retrage propunerile.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE