sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEFOTO | Suporterii celei mai iubite echipe sârbești, mesaj clar: „Românul are...

FOTO | Suporterii celei mai iubite echipe sârbești, mesaj clar: „Românul are doar trei prieteni: Dunărea, codrul și Serbia. Vă mulțumesc, frați români”

Suporterii celei mai iubite echipe sârbești, Steaua Roșie Belgrad, au afișat un mesaj gigant de mulțumire pentru români la partida pe care echipa lor a disputat-o contra celor de la Cucariki, în campionatul național.

Pe bannerele ridicate de suporterii Stelei Roșii Belgrad a stat scris: „Românul are doar trei prieteni. Dunărea, Codrul și Serbia. Vă mulțumesc fraților”.

Mesajul este o recunoștință a suporterilor sârbi față de scandările pro Serbia de la meciul România – Kosovo (2-0).  Atunci, fanii români au afișat bannerul „Kosovo e Serbia”, alături de „Basarabia e România”, stârnind furia kosovarilor.

Înainte de bannerul Stelei Roșii și suporterii de la Partizan Belgrad – cealaltă mare echipă sârbă – au transmis un mesaj de mulțumire pentru români.

Pe siteurile sârbești, au abundat mesajele de respect și recunoștință pentru gestul românilor.

Reamintim că statul român nu recunoaște auto-proclamata independență a Kosovo.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. Despre care „Stea Roșie” vorbesc sârbii? Aceasta stea Rosie a castigat Cupa Campionilor Europeni iar printre jucatorii ei s-a numarat Belodedici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate