News FOTO Stupefiant: Copii trași cu sfoara și plimbați prin curtea școlii pentru...

FOTO Stupefiant: Copii trași cu sfoara și plimbați prin curtea școlii pentru a păstra distanțarea

Noile reguli pentru deschiderea anului școlar au dat naștere unor situații stupefiante. Bunăoară, la o școală din București, copiii sunt trași cu o sfoară și plimbați prin curtea școlii, de către învățătoarea lor.

Imaginele au devenit virale pe internet și au stârnit reacții vehemente din partea părinților, unii spunând că aduc aminte de felul în care sclavii erau purtați în șir indian, pe plantațiile din secolul XIX în Statele Unite. 

Alții nu sunt de acord, afirmând că este „doar o metodă” pentru a ține copiii împreună. Cert este că situația nu este singulară, în București apărând mai multe astfel de cazuri.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate