luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEFOTO | „Republica de la Ploiești“ se întoarce. Autoritățile din orașul lui...

FOTO | „Republica de la Ploiești“ se întoarce. Autoritățile din orașul lui Caragiale au arborat un drapel în cinstea Covid-19

Începând de azi, 6 mai 2021 un drapel al Covid-19 va fi arborat în fața clădirii Primăriei Ploiești, iar fundalul acestuia va fi diferit în funcție de incidența cazurilor de îmbolnăvire cu SARS Cov-2.

„Primăria municipiului Ploiești va arbora, începând de astăzi, în fața clădirii municipalității ploieștene, un steag ce va indica scenariul corespunzător incidenței COVID-19, la nivelul localității noastre. Autoritatea publică locală a luat această măsură în scopul unei informări, cât mai vizibile și eficiente, cu privire la situația ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2, atât pentru cetățenii din municipiu, cât și pentru persoanele aflate în tranzit în orașul nostru. Astfel, steagul care va fi arborat va avea următoarele culori: verde, galben, roșu, în funcție de scenariul în care se află municipiul Ploiești”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Ploiești.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE