ACTUALITATEFOTO | „Republica de la Ploiești“ se întoarce. Autoritățile din orașul lui...

FOTO | „Republica de la Ploiești“ se întoarce. Autoritățile din orașul lui Caragiale au arborat un drapel în cinstea Covid-19

Începând de azi, 6 mai 2021 un drapel al Covid-19 va fi arborat în fața clădirii Primăriei Ploiești, iar fundalul acestuia va fi diferit în funcție de incidența cazurilor de îmbolnăvire cu SARS Cov-2.

„Primăria municipiului Ploiești va arbora, începând de astăzi, în fața clădirii municipalității ploieștene, un steag ce va indica scenariul corespunzător incidenței COVID-19, la nivelul localității noastre. Autoritatea publică locală a luat această măsură în scopul unei informări, cât mai vizibile și eficiente, cu privire la situația ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2, atât pentru cetățenii din municipiu, cât și pentru persoanele aflate în tranzit în orașul nostru. Astfel, steagul care va fi arborat va avea următoarele culori: verde, galben, roșu, în funcție de scenariul în care se află municipiul Ploiești”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Ploiești.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...