ACTUALITATEFOTO | Propagandă gay în România. Istoria LGBTQ+, prezentată într-o școală din...

FOTO | Propagandă gay în România. Istoria LGBTQ+, prezentată într-o școală din Iași

O fotografie apărută pe Facebook zilele acestea face furori printre internauți. Potrivit lui unui utilizator care a postat-o, fotografia este făcută într-o școală din Iași. În ea apar două adolescente care prezintă în fața clasei o lecție despre istoria LGBTQ+.

„4 Iunie 2021 – Iasi

Asistăm la un proces al înfrângerii. O propagandă gay puternic susținută politic și financiar în școlile din România!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sunt foarte curios ce spun părinții despre această temă de casă?

LGBTQ – este un acronim care se refera la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală, transgen.“, a scris Cosmin-Ionuț Chiriac pe Facebook.

Lecție de viață în Polonia

La începutul lunii mai, o tânără activistă LGBT a încercat să întrerupă oamenii în timpul unei rugăciuni, dar, printr-o atitudine incredibil de demnă, o bătrână a îngenucheat în fața acesteia și i-a sărutat picioarele. Momentul a avut loc în Varșovia, când un grup de vârstnici s-au adunat în fața unui tribunal să se roage pentru încetarea atacurilor împotriva radioului și televiziunii catolice Radio Maryja și TV Trwam.

În primă fază, în timp ce grupul de oameni se ruga, se poate observa cum două tinere s-au apropiat de ei, una dintre ele având un steag LGBT. Una dintre acestea a fost observată cum încerca să întrerupă rugăciunea și să provoace oamenii jignindu-i. – citește AICI continuarea.

Totodată, Lego a primul său set cu tematică LGBT numit Everyone Is Awesome (Toată lumea e minunată). Setul LGBT+ Lego va conține 11 figurine noi, toate, cu excepția uneia, fără o denumire specifică de gen pentru a „exprima individualitatea”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Matthew Ashton, vicepreședintele departamentului de design la Lego Group și cel care a creat setul LGBT +, a declarat că a creat setul pentru biroul său din compania Lego, pentru că dorea ceva care „să mă reflecte pe mine și pe comunitatea LGBTQIA+ de care sunt atât de mândru și din care fac parte”. – vezi AICI noile figurine de propagandă LGBTQ+ de la Lego.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

11 COMENTARII

 1. Deci la firma LEGO, din cauza unui poponar aflat in functie de conducere , care e si propagandist elghebete, toata lumea de acolo si inclusiv clientii marcii , trebuie sa suporte aberatiile maronii! Asta de “diversitate” si “democratie”!

 2. comunitatea “altfel” se arata obedienta sodoma /gomora in toate felurile: imbotnitata, ingenungheata, obedienta insa extrem de agresiv ideologica. Prin Constitutie au aceleasi drepturi ca toti OAMENII. Pentru ca asta sunt: TOT OAMENI. SE vor martiri, se vor IN FATA, SE VOR LA PUTERE IMPOTRIVA DREPTURILOR NOASTRE FUNDAMENTALE! VOR DE FAPT MAI MULTE DREPTURI DECA RESTUL OAMENILOR ! TREZITI-VA SAU ACESTA VA FI VIITORUL COPIILOR NOSTRI !

 3. 2 adolescente obsedate de sexualitate, probabil slabe la alte materii și spălate pe creier de propaganda globală a corporațiilor și ambasadelor au dat cu copy paste de pe google și inventează victime să corupă și alti elevi tineri care oricum au programul școlar incărcat și fix de sexul altora nu trebuie să se ocupe școala.

  probabil le-au spus că e vorba de sex anal sau sex cu jucării de plastic, nu? să precizeze conceptele.

  posibil ca profesoara le-a pus să facă asemenea teme.

  să vadă și părinții la ce era bun referendum-ul

  • Sa stiti ca acele 2 adolescente nu erau obsedate de sexualitate, ci doar realiste, incercand sa isi invete colegii cum sa ii acceptam si sa ii respectam pe ceilalti. Acele 2 adolescente au note foarte bune si sunt printre primii elevi din Romania la acest capitol. Nu s-a precizat nimic de sex anal, asa ceva nu ar fi acceptat in scoala, desi in opinia mea ar trebui fiecare copil sa fie educat cu privire la sexualitate si la relatiile sexuale, pentru a nu avea atati adolescenti care nu stiu ce e acela un prezervativ sau diversele metode de contraceptie. Daca nu am fi o natie atat de inchisa la minte, poate ca nu am avea atatea cazuri de fete de 14 ani gravide. Si poate ca nu vor mai fi atati tineri care stau cu frica si care se taie sau chiar se sinucid din cauza ca sunt diferiti. Sexualitatea nu este ceva ce alegi, este ceva cu care esti nascut, in caz ca nu stiati, stimate domn Dinu si Marius.

   • Majoritatea fetelor minore care sunt gravide sunt țigănci. În cultura țigănească este o virtute să faci copii de tineri. Homosexualitatea este un comportament, nu este o chestiune fiziologică, inerentă. Dacă nu ar fi așa, nu ar fi crescut numărul persoanelor care se declară LGBT în ultimii ani. Coincidență: fiind și vorba despre anii în care s-a băgat în cap copiilor că e „cool” să fii LGBT.

    Toți suntem diferiți, nu suntem 2 la fel. Nu moare nimeni din cauza asta, nu mai bateți câmpii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT