ACTUALITATE FOTO Primele imagini cu pavilionul care a ars la Institutul Matei Balș

FOTO Primele imagini cu pavilionul care a ars la Institutul Matei Balș

Au fost publicate pe internet primele imagini cu pavilionul care a ars la Institutul Matei Balș din București, în urma căruia au murit cinci persoane.

Focul a izbucnit la 5 dimineața, într-un pavilion in care erau internați zeci de pacienți, toți bolnavi de covid.

Totul este făcut scrum in salonul în care cu puțin timp înainte se aflau mai mulți oameni bolnavi. Paturile sunt complet arse, la fel si aparatura specifica saloanelor in care sunt îngrijiți pacienții covid.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Fotografiile au fost publicate de Tudor Tim Ionescu, fost Consilier General al Capitalei și au fost însoțite de următorul text:

„#VladVoiculescu spune lejer că el a făcut tot, #NicusorDan spune că nu sunt probleme cu căldura (deși zona apare pe tabelul de avarii al #Termoenergetica), #FlorinCitu se laudă ce bine au intervenit, iar #KlausIohannis ne spune(din nou) că e nevoie de reformă în sănătate…
Deci probabil pacienții sunt de vină, nu ❓
Un singur cuvânt…DEMISIA ❗️ La 19h00 vin la Matei Balș să v-o spun la fața locului”.

Reamintim că vineri seara mai multe zeci de persoane au protestat în fața Institutului, iar sâmbătă e anunțat un Marș al Durerii de la ora 16:30 și un protest de la ora 17:00 în fața Ministerului Sănătății.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite