miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEFOTO | Porsche a scos statuia lui Iisus Hristos dintr-o reclamă. Ce...

FOTO | Porsche a scos statuia lui Iisus Hristos dintr-o reclamă. Ce spune compania, după criticile puternice din partea creștinilor

Producătorul german de mașini Porsche a fost puternic criticat după ce compania a șters o statuie a lui Iisus Hristos din orașul Lisabona în prima versiune a unei reclame care sărbătorește a 60-a aniversare a modelului 911, conform Remix News.

După cum au subliniat mai mulți utilizatori ai rețelelor sociale, agenții de marketing ai companiei au decis să taie statuia Cristo Rei din videoclip, lăsând să se vadă doar un soclu gol în capitala portugheză.

Compania germană, o subsidiară a Grupului Volkswagen, renumită pentru mașinile sale sport de lux, a lansat săptămâna trecută o campanie care sărbătorește șase decenii din „anii foarte repezi” ai Porsche 911 și promovează modelul ediție specială al vehiculului, Porsche 911 S/T 2024. În cadrul campaniei, a fost lansat un film promoțional de aproximativ două minute și jumătate, care arată evoluția Porsche 911.

La aproximativ 44 de secunde, în versiunea videoclipului postată pe site-ul companiei, un Porsche 911 trece prin prin plan, având pe fundalul Podul 25 Aprilie și râul cu vedere la Cristo Rei, dar statuia de 92 de metri înălțime a lui Iisus Hristos lipsea de pe piedestalul de beton înalt de 269 de metri, vizibil de cealaltă parte a râului.

„Greșeala” a fost observată pentru prima dată de un utilizator de pe X, a cărui postare a devenit virală.

Porsche a declarat pentru Fox că „o versiune timpurie a filmului, realizată în Europa, nu prezintă statuia lui Cristo Rei.

„Regretăm sincer și înțelegem pe deplin durerea pe care a provocat-o. Acest film a fost eliminat”, a adăugat acesta.

La scurt timp după aceea, pe canalul lor de YouTube a fost încărcată o nouă versiune a videoclipului, în care statuia lui Isus Hristos a apărut acolo unde îi era locul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE