ACTUALITATEFOTO | O nuntă unică în secolul XXI! Doi tineri, un medic...

FOTO | O nuntă unică în secolul XXI! Doi tineri, un medic și o artistă, au recreat o nuntă tradițională în cele mai mici detalii

Doi tineri români s-au căsătorit săptămâna trecută. Aceasta nu ar fi o știre în sine, dacă cei doi tineri nu ar fi realizat o nuntă deosebită, cu adevărat unică în secolul XXI.

Un medic, Claudiu și o artistă plastică, Ilinca, au ținut neapărat ca nunta lor să respecte tradiția românească până în cele mai mici detalii.

Astfel, mirii și invitații au fost îmbrăcați în costume naționale, mireasa a fost dusă cu căruța trasă de cai până la biserica unde s-a săvârșit cununia, iar nuntașii au jucat pe muzică tradițională, cântată de cei de la „Trei Parale”.

Bucurați-vă de galeria foto realizată de Vladimir Bulat:

 

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Tare frumușei, casă de piatră! Oare cum s-ar putea încuraja în rândul tinerilor măcar portul straielor populare la nuntă? Bani în plus îmi imaginez că n-ar avea statul să dea, dar dacă ar reduce stimulentul financiar pentru constituirea familiilor actual și doar cu 100 de lei și l-ar acorda întreg doar celor care se căsătoresc în ii? Cred că-i și mai smerită și mai economică o ie decât un sacou și o rochie de mireasă și oricum fiecare ar trebui să aibă una în casă. Sau să facă un terț un soi de concurs cu premii pentru cele mai frumoase astfel de nunți, ca să încurajeze lumea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate