sâmbătă, iulie 20, 2024
ȘTIRIFOTO | Miss Olanda 2023 este un bărbat

FOTO | Miss Olanda 2023 este un bărbat

Un bărbat biologic a câștigat titlul de Miss Olanda 2023, coroană care se acorda tradițional, unei femei.

Rikkie Kolle, în vârstă de 22 de ani, a devenit astfel primul bărbat biologic care a fost selectat Miss Olanda, urmând să reprezinte țara la competiția Miss Univers 2023, care va avea loc în El Salvador.

Kolle nu este singurul bărbat care a luat parte la competiția Miss Univers: în 2018 și Spania a trimis acolo un astfel de reprezentant.

Cunoscuta comentatoare olandeză Eva Vlaardingerbroek a spus că „Nici nu mă așteptam la altceva. Totul a devenit previzibil și lipsit de originalitate în acest punct”.

Rikkie Kolle este un bărbat biologic, care se consideră de „gen” feminin. Conform ideologiei de gen, o persoană poate fi de orice gen „se simte”, indiferent de natura biologică.

Din cauza proliferării acestei ideologii, au apărut bărbați biologici în sporturile feminine, dar și în vestiarele doamnelor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

 1. MISS EXCREMENT UMAN LA CONCURSUL FRUMUSETII FEMININE..!!!!???! SPECTACOL AL MONSTRUOZITATII SPECIEI CA SI INCEPUT DE APOCALIPSA…!! TARA LALELEOR SI A FECALELOR
  SPECIEI UMANE ! ,,Premierul olandez Mark Rutte şi-a pierdut răbdarea în faţa provocărilor permanente ale Budapestei. ,, !!?!?!?!?? UPSSS
  Olanda fiind tara homosexualitatii ,avand in centrul ,,valorilor europene,, PRIMORDIAL ORGANUL SEXUAL , isi permite AROGANTE INADMISIBILE vis a vis de alte state europene..!!! Daca aderarea la UE ca si deziderat de fond ,de frontispiciu este afisarea nonstop a sexualitatii ,daca aceasta istitutie cu enorm de multe VALORI ,se rezuma actualmente LA COMENZI NEOMARXISTE PROMOVATE ODIOS IN ,,NOUA EUROPA,, , ATUNCI SA IESIM TOTI DIN UE , SA RAMANA RESTUL CU ,,SINGURA ,,PROBLEMA A UMANITATII,, CA SI PREOCUPARE IN VIATA =LGBT.. OLANDA PRIMORDIAL LGBT SE VREA IN ROMANIA,CAPATUITA CU PORTUL CONSTANTA…!!?
  VETI RENUNTA ,ROMANII NU AGREAZA O UE UNDE SEXUALITATEA EXCESIVA VA SA FIE UNICA PREOCUPARE SI NICI EXPANSIUNEA TACITA ASUPRA ESTULUI ..!! JOCURILE VA VOR EXPLODA IN FATA ,INDUBITABIL…!

 2. iși bat joc de voi/

  vă râd in față.

  știu că e o porcărie, dar se bucură de puterea pe care o au asupra oilor proaste.

  dacă ați fost proști să vă injectați substanțe alterante genetic, de ce să nu fiți proști să credeți că un pulalău e femeie?

  cât timp există USR, Digi24, cum să nu profiți să prostești dăștepții care se cred superiori?

  maine o să mancați lăcuste că o să vă spună cercetătorul britanic că e mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE