sâmbătă, iulie 20, 2024
ACTUALITATEFOTO | Marșul LGBT: Manifestanții, în frunte cu ambasadorul Marii Britanii, au...

FOTO | Marșul LGBT: Manifestanții, în frunte cu ambasadorul Marii Britanii, au defilat cu steagul URSS, pe străzile Bucureștiului, după 33 de ani de la căderea comunismului / Mesaje pentru separarea copiilor de părinți

Sâmbătă, 29 iulie, la București a avut loc Marșul homosexualității sau „Pride” (Mândrie). Evident, manifestarea a fost prezentată în culori roz de majoritatea presei, evitându-se imaginile care ar putea strica povestea despre „pace, diversitate și toleranță”.

La evenimentul la care a luat parte și Andrew Noble, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii (foto), au fost surprinse cadre care cu-adevărat șocante.

Printre acestea, a fost defilarea prin centrul capitalei României a steagului Uniunii Sovietice, colosul comunist de care România s-a eliberat acum 33 de ani. Iată, că după 33 de ani, steagul odios al URSS a fost readus pe străzile Bucureștiului, de către activiștii LGBT, cu susținerea Marii Britanii și a Statelor Unite ale Americii.

După cum se poate vedea, în imagini, mesajele și simbolurile comuniste, au abundat. Și asta prin locurile unde au murit oameni pentru eliberarea de această ideologie.

Dar manifestanții nu s-au mulțumit doar cu atât. Au existat mesaje favorabile separării copiilor de părinți, precum cel de mai jos.

Sursa foto: facebook / cristina brb

Altele au fost pur și simplu obscene.

Sursa foto: Facebook / Cristina Brb
Sursa foto: Facebook / Cristina Brb
Sursa foto: Facebook / Cristina Brb

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE