duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEFOTO | Ligia Deca a apărut cu mască pe față la prima...

FOTO | Ligia Deca a apărut cu mască pe față la prima conferință de presă în calitate de Ministru al Educației

Ligia Deca a apărut cu mască pe față la prima conferință de presă în calitate de Ministru al Educației, fiind singura persoană din încăpere cu acest accesoriu.

Ligia Deca a ținut joi, 13 octombrie, prima sa conferință de presă ca și ministru al educației. Ea a explicat că a purtat mască pentru că băiețelul său a făcut febră și accesoriul este „pentru protecția tuturor”.

După cum se vede în imagini, nimeni altcineva nu mai poartă așa ceva. Un ziarist îi cere s-o dea jos, pentru că nu se aude de spune, dar Ligia Deca spune că „din motive medicale nu aș vrea să cauzez…”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ligia Deca a fost consilierul lui Klaus Iohannis pe educație, este „creierul” din spatele proiectului „România Educată”, atât de criticat.

Ligia Deca a fost numită în funcție pe 3 octombrie, după demisia lui Sorin Cîmpeanu. Drept mulțumire, Deca i-a făcut o plecăciune adâncă lui Klaus Iohannis.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Las ca “ne cauzeaza” ea noua destule… E autoarea abominatiei numita, ipocrit, “Romania Educata”, e una din uneltele fricoase (vai, masca!) dar arogante si fara mila, folosite in subteranul politicii romanesti pentru distrugerea oricarei urme de civilizatie in aceasta tara.

  2. Vă dați seama cît e de proastă sau, după caz, cît de mincinoasă! Oricum ar fi astfel de ameni sînt puși să ne strice copiii.
    Dar mai proști sîntem noi că ne lăsăm copiii pe seama lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE