duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEFOTO | IKEA anunță că va ridica steagul LGBT în fața tuturor...

FOTO | IKEA anunță că va ridica steagul LGBT în fața tuturor magazinelor din România

Gigantul suedez IKEA a ridicat steagul LGBT în fața tuturor magazinelor din România, pentru a sărbători pentru al treilea an consecutiv, Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei (IDAHOT), informează un comunicat de presă.

Mai rău, IKEA a pornit și o campanie pro LGBT, numită „campania „Acceptarea începe acasă”, prin care urmărește să schimbe valorile părinților din România. Conform companiei, „90% dintre tinerii membri ai comunității LGBT+ din București nu se simt pe deplin acceptați în casele lor după ce își anunță orientarea sexuală sau identitatea de gen și până la 24% sunt forțați să-și părăsească propria casă”.

Nu este clar cum dorește IKEA să schimbe mentalitățile părinților.În ultimii trei ani, IKEA România a sprijinit activitatea asociațiilor care pledează pentru egalitatea LGBT+.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

12 COMENTARII

  1. Blonda tatuata din prim plan are verigheta pe mana stanga. E cuplata oare cu blonda din planul indepartat? Sau are o familie transgendar cu copii care au sexul schimbat intre ei? Ca nu afisa ea asa veselie daca nu era adanc implicata in cuplarea inversa!:))

  2. In baza carei legi fac aceasta magarie?Mai avem si noi stat si guvern in Romania?O singura data am facut eroarea sa intru intr-un magazin al astora si nu mi-a mai trebuit.Au venit aici sa faca afaceri sau politica?Boicot total!

  3. IKEA – gustul inconfundabil (scuzati expresia). Evident, astia nu au legatura cu mobila ci cu alte lucruri (infecte pana la urma).

  4. Boicotați activ acești bogați degenerați.

    au fost primiți cu covor roșu in țară să facă afaceri și , după ce și-au luat avizele, terenurile privilegiate și autorizațiile vin și ne re-educă , ei degenerați de atâta bogătie. Afișează steagul LGBT de parcă ocupă ei teritoriul țării și devin ei stăpâni pe moravuri. Mâine poimâine vor da afară oamenii care nu-s de acord cu promovarea aberantă a sexualității pidosnice

    de când au devenit corporațiile mari actori politici ? Reformatori morali? Cine i-a investit.

    Vremea naivității a trecut, boicotați și reacționati altfel mâine o să vă scuipe in cap la voi acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE