vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEFOTO | Gest uimitor făcut de George Simion în redacția NCN România....

FOTO | Gest uimitor făcut de George Simion în redacția NCN România. Jurnalistul Liviu Alexa: L-am invitat și pe Mircea Geoană, dar a ales să ne dea țeapă în cel mai politicos mod

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a fost invitat de jurnaliștii de la NCN România la un interviu, în cadrul unui program special al redacției care are în vedere invitarea tuturor potențialilor candidați la alegerile prezidențiale de anul viitor. 

Jurnalistul Liviu Alexa a relatat pe Facebook experiența pe care a avut-o cu Simion în redacția NCN România.

„Orice întâlnire cu George Simion e interesantă. „Nu e cum credeam că e!“, spun mulți.

În urmă cu două luni, l-am invitat pe Mircea Geoană la NCN Romania să ne spună ce planuri are pentru țară. Deși a acceptat în primă fază, a ales să ne dea țeapă în cel mai politicos mod cu putință, după ce ne pregătisem echipament și personal ca să îl primim.

NCN e la Cluj, cel mai important oraș al României după București, singura televiziune locală din zonă, foarte urmărită.

Geoană nu mai are ce sa caute la noi în viitorul apropiat.

Simion a răspuns prompt invitației lui Răzvan Dragoș și a stat azi 60 de minute sub, pe bune, un asediu al întrebărilor, cele mai multe dure de tot: despre LGBT, marijuana, păcănele, educația copiilor noștri. Dacă a răspuns bine sau nu, sincer sau nu, veți decide voi luni seara de la ora 20.

Până atunci, să vă spun că Simion a luat și masa cu noi, ziariștii, chiar în sediul redacției noastre.

Noi avem un obicei în „reda“: o dată pe săptămână, cineva din NCN gătește pentru toți colegii o masă și ne așezăm împreună în jurul unui blid de mâncare ca să nu uităm că suntem o familie.

Azi, soția mea, Mihaela Tamaș a gătit fasole frecată cu ceapă călită, cârnați de măcelărie și cârnați ungurești plus salată de ardei kapia copți cu usturoi și ierburi.

Am mâncat cu toții liniștiți, și nu a contat cine e ziarist sau politician, și sper că nu va conta nici în viitor, dacă Simion va ajunge premier sau președintele României, e obligat să rămână om, așa cum nu au rămas alții în trecut când s-au văzut pe funcții. La masă, în familie, trebuie să rămânem cu toții oameni.

Îi vom aduce la NCN și pe restul candidaților la Cotroceni, asta dacă vor dori și dacă ne vor respecta.

Până atunci, haideți luni seara la ora 20 pe NCN TV Cluj, voi veți decide dacă a meritat!“, este mesajul transmis de Liviu Alexa pe Facebook.

Mai jos, George Simion luând masa cu redacția NCN România.

Sursă – Liviu Alexa Facebook

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. alexa e un mancau:
    -nu ne indoim ca poti sa-l momesti si cu o sarma sleita!

    (va intra in duet cu hd rahham sau cum isi spune acum ala)

  2. “a gătit fasole frecată cu ceapă călită, cârnați de măcelărie și cârnați ungurești plus salată de ardei kapia copți cu usturoi și ierburi.”

    -hai siktir!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE