miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEFOTO | George Simion, primit la Varșovia de liderul PiS Jarosław Kaczyński

FOTO | George Simion, primit la Varșovia de liderul PiS Jarosław Kaczyński

Președintele AUR, George Simion, a fost primită în vizită de liderul PiS din Polonia Jarosław Kaczyński, anunță siteul oficial al deputatului.

Conform mărturiei lui Simion, întâlnirea cu liderul polonez a avut ca scop de a „ întări relațiile deosebit de frumoase pe care le avem cu colegii noștri din partidul Lege și Justiție, cât și pentru a pune umărul la crearea unui mare grup european, care să reunească toate forțele suveraniste din Uniunea Europeană”.

Simion spune că a discutat și despre „modelul polonez de guvernare care a permis repatrierea multor polonezi care lucrau în Irlanda sau Marea Britanie”.

Președintele AUR i-a oferit liderului celui mai mare partid din Polonia „un album fotografic despre București și o carte cu documente despre prietenia româno-polonă”.

De-asemenea, Simion și Kaczyński au căzut de comun acord că „numai printr-o rezistență puternică, militară și diplomatică, a tuturor statelor membre UE, îi putem descuraja pe criminalii precum Putin”.

„Avem obligația să ne opunem ferm tuturor încercărilor de federalizare a Uniunii și să ne apăram suveranitatea națională în cadrul acestei mari familii europene”, a concluzionat Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE