ACTUALITATEFOTO | Elon Musk și cei patru băieți ai săi s-au...

FOTO | Elon Musk și cei patru băieți ai săi s-au întâlnit cu Papa Francisc: Onorat de întrevederea cu Suveranul Pontif

Elon Musk a rupt vineri seară tăcerea de nouă zile de pe contul său de Twitter, platforma de socializare pe care încearcă să o cumpere pentru 44 de miliarde de dolari, postând o fotografie cu întâlnirea pe care a avut-o joi cu Papa Francisc.

Cea mai bogată persoană din lume a postat pe Twitter o fotografie în care poate fi văzut stând alături de Papă: „Onorat să mă întâlnesc cu @pontifex ieri“.

Cei patru băieți adolescenți ai lui Musk sunt, de asemenea, fotografiați, dar nu și fiica sa transsexuală în vârstă de 18 ani care, pe 20 iunie, a încercat să-și schimbe numele și să rupă legăturile cu el. Musk are în total opt copii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Scopul și locația întâlnirii lui Musk cu Papa nu au fost clare. Într-o altă fotografie postată de Musk, acesta apare în costum de carnaval, la Veneția.

Luna trecută, Musk a declarat că există „încă câteva chestiuni nerezolvate“ în ceea ce privește afacerea de cumpărare a Twitter, inclusiv numărul de utilizatori de spam din sistem și reunirea părții de datorie din afacere, conform Știripesurse.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate