ACTUALITATEFOTO | Efectele noilor restricții: s-au întors cozile la benzină și la...

FOTO | Efectele noilor restricții: s-au întors cozile la benzină și la mâncare ca pe vremea lui Ceaușescu

Intrarea în vigoare a noilor restricții anunțate de autorități a creat nemulțumire în spațiul public, săptămâna aceasta fiind marcată de protestele de la nivel național.

Unul dintre motivele pentru care noile restricții au stârnit nemulțumire a fost acela că vor duce la înghesuială și cozi.

Motivul s-a dovedit întemeiat, deoarece pe rețelele de socializare au apărut imagini cu efectele restricțiilor: pentru că magazinele se închid la ora 18:00, oamenii au apelat la stațiile de benzină. Fotografiile surprinse arată oamenii stând la coadă pentru a intra în benzinării, aducând aminte de scenele similare surprinse înainte de 1989.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, închiderea de timpuriu a magazinelor a creat aglomerație în hypermarketuri, lumea înghesuindu-se pentru  a termina cumpărăturile înainte de intrarea în vigoare a restricțiilor de circulație.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT