ACTUALITATEFOTO | Efectele noilor restricții: s-au întors cozile la benzină și la...

FOTO | Efectele noilor restricții: s-au întors cozile la benzină și la mâncare ca pe vremea lui Ceaușescu

Intrarea în vigoare a noilor restricții anunțate de autorități a creat nemulțumire în spațiul public, săptămâna aceasta fiind marcată de protestele de la nivel național.

Unul dintre motivele pentru care noile restricții au stârnit nemulțumire a fost acela că vor duce la înghesuială și cozi.

Motivul s-a dovedit întemeiat, deoarece pe rețelele de socializare au apărut imagini cu efectele restricțiilor: pentru că magazinele se închid la ora 18:00, oamenii au apelat la stațiile de benzină. Fotografiile surprinse arată oamenii stând la coadă pentru a intra în benzinării, aducând aminte de scenele similare surprinse înainte de 1989.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, închiderea de timpuriu a magazinelor a creat aglomerație în hypermarketuri, lumea înghesuindu-se pentru  a termina cumpărăturile înainte de intrarea în vigoare a restricțiilor de circulație.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...