miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEFOTO | Biserica Sf. Andrei din Ungheni (Mitropolia Basarabiei) a fost vandalizată...

FOTO | Biserica Sf. Andrei din Ungheni (Mitropolia Basarabiei) a fost vandalizată și jefuită. Autorii sunt cinci minori, cu vârste cuprinse între 12-15 ani

Biserica Sf.Apostol Andrei din Ungheni, de peste Prut, ce aparține de Mitropolia Basarabiei a Patriarhiei Române, a fost vandalizată și jefuită pe 18 ianuarie, cu o zi înainte de Boboteaza de pe calendarul vechi.

Cei care au pătruns în biserică au spartg geamul și au vandalizat lăcașul: au distrus altarul și au aruncat pe jos mai multe icoane, candele, cruci, sfeșnice, lumânări și alte lucruri din biserică.

Pe lângă actele de vandalism, făptașii au furat tot: de la bani, la colaci și hainele care urmau să ajungă la câteva familii nevoiașe.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conform investigațiilor poliției, suspecții sunt cinci minori, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Polițiștii au stabilit că cinci minori în vârstă de 12-15 ani, din mun. Ungheni au pătruns în biserica Sfântul Andrei din municipiul Ungheni și au sustras o cutie în care se aflau bani și pungi cu haine destinate pentru donații. La moment, minorii sunt audiați în prezența părinților și se stabilește sancțiunea acestora. Anterior aceștia se aflau în vizorul poliţiei”, a spus ofițerul de presă a IP Ungheni, Cristina Vicol, pentru Replica Media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate