vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEFOTO | Bebe Cotimanis, Dan Puric, PS Timotei Prahoveanul, printre participanții la...

FOTO | Bebe Cotimanis, Dan Puric, PS Timotei Prahoveanul, printre participanții la lansarea „Portretelor” pr. Cristian Dragomirescu

Duminică, 18 Septembrie, orele 16, la Cărturești Verona a avut loc lansarea albumului de artă “PORTRAITS” semnat de Cristian Dragomirescu.

Artistul plastic, care este și preot la o biserică din Ștefănești Argeș, a strâns în paginile acestui album cele mai bune lucrări de grafică și culoare, în special portrete. Printre personalitățile imortalizate de către preotul artist se numără Regii și Reginele României, mari artiști, scriitori și gânditori creștini ai lumii. Printre invitații de seamă care au onorat cu prezența și cu un cuvânt de apreciere acest eveniment cultural, amintim pe actorii Dan Puric și Bebe Cotimanis, criticul și istoricul de artă Roxana Păsculescu, Prof. de Istoria Artei, Carmen Oprescu, proprietara Galeriei Art Coffee Cowork din Pitești, Camelia Diaconescu, care a rostit și un Cuvânt din partea Alteței Sale, Principele Șerban Dimitrie Sturdza, care nu a putut fi prezent însă și-a exprimat în scris sincera apreciere pentru arta părintelui Cristian, de care-l leagă o veche și frumoasă prietenie.

Au mai vorbit artistul plastic si specialist în branding, Dan Pavel și poetul Florian Silisteanu.,iar la urmă, părintele Cristian Dragomirescu a mulțumit tuturor cu multă emoție, adresând totodată în încheiere rugămintea de a avea ultimul cuvânt, Prea Sfințitului Părinte Timotei, Episcop Vicar Patriarhal. Prea Sfinția Sa a rostit un frumos cuvânt de învățătură si a binecuvântat pe părintele pictor împreună cu toți cei prezenți. Printre cei care au mai luat parte la eveniment amintim și pe părinții profesori Horia Dumitrescu, Wilhelm Dancă, Eugen Răchiteanu, Lucian Dîncă și multi alti prieteni care iubesc și apreciază arta părintelui Cristian.

O prezență discretă printre invitați a fost si cea a printului Bogdan Cuza, strănepotul Domnitorului cu același Nume. Atmosfera generală a fost una în care s-a respirat cultură și credință într-o autentică trăire românească!

 

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE